Ludovic Orban
Politic

Ludovic Orban, atac dur: “România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu, Ciucă, Iohannis”

La congresul formațiunii Forța Dreptei, președintele Ludovic Orban a subliniat că adevărații liberali se află în acest partid și a exprimat convingerea că România nu poate fi lăsată în mâinile unor lideri precum Ciolacu, Ciucă, Firea sau Iohannis, oameni pe care îi consideră lipsiți de empatie și respect față de cetățenii români. În discursul său, Orban a prezentat raportul de activitate al formațiunii în timpul mandatului său.

Ludovic Orban declară ne-am născut în data de 16 martie, ziua în care, practic, Forţa Dreptei a primit certificatul de naştere. Sigur că fiecare dintre noi ne-am născut de 40, de 30, de 50 de ani, unii de peste 60 de ani şi ne-am născut toţii liberali. Şi chiar dacă Forţa Dreptei nu cuprinde sintagma liberal, toată lumea ştie că adevăraţii liberali sunt în Forţa Dreptei. Ne-am născut dintr-o necesitate politică, pentru că, din păcate, cetăţenii români de orientare liberală au rămas orfani de reprezentare politică în momentul în care Iohannis şi hunta militară care a ocupat PNL au decis să readucă PSD la putere, să transforme PNL în sluga josnică a socialiştilor, a bolşevicilor şi au lăsat practic fără reprezentare pe toţi oamenii care au crezut în angajamentul nostru: Votaţi PNL, scăpaţi de PSD”, a declarat președintele Forţa Dreptei.

Ludovic Orban

“De doi ani şi ceva Forţa Dreptei a fost adevăratul partid liberal prin toate poziţiile publice pe care le-am luat, prin toate voturile pe care le-am dat la Parlament, prin toate iniţiativele legislative pe care le-am făcut. Inclusiv prin construcţia formaţiunii noastre politice am arătat limpede că noi susţinem principii valori şi idei fundamentale ale liberalismului. Ne-am opus la orice creştere de taxe impozit sau contribuţie, ne-au opus la orice măsură de înfiinţare a noi şi noi agenţii şi ministere, ne-am opus la orice proiect de lege care a crescut hăţişurile birocratice, care a afectat proprietatea privată, care a încercat să încalce principiul fundamental liberal al legalităţii în faţa legii, a legalităţii de şanse”, a mai spus Orban.

blank