E decizie surpriză în PNL. Candidații pentru primării au fost validați, deși există orașe sau localități care fac excepție. PNL a validat joi, în ședința Biroului Permanent Național, candidații pentru primării, cu excepția județelor Brăila, Giurgiu și Bihor, iar pentru București decizia a fost amânată, a anunțat premierul Ludovic Orban, conform Mediafax.

Pe parcursul declaratiilor Orban a fost huiduit de un grup de protestatari.

„Au fost validați candidații în județele României cu excepții în Brăila, Giurgiu, Bihor, am amânat o decizie pe București. La București este validată candidatura domnului Nicușor Dar, susținut de PNL. Am stabilit candidați cu experiență, candidați intergri. Obiectivul lor este de a se prezența în față alegătorilor cu proiecte de dezvoltarea ale comunităților locale, care să ducă la creșterea calității vieții comunităților”, aspus Orban.

Orban spune că partidul discută cu PMP și cu USR Plus realizarea unei formule comune. „Candidaturile se depun în perioada 8-18 august, încă mai avem timp.Am validat candidatura domnului Rodeanu de la USR PLus”, a spus Ludovic Orban.