Featured, Politic

Ludovic Orban, anunț de ultimă oră: Guvernul PNL va trece fără probleme

Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că lista de miniștrii, precum și programul de guvernare vor fi prezentate la finalul termenului constituțional. Premierul desemnat a mai spus că are încredere în învestirea Guvernului și că miercuri și joi va avea noi negocieri cu partidele care au votat moțiunea, conform Mediafax.

“În ceea ce mă privește pe mine eu sunt încrezător ca Guvernul va trece.Noi sutnem în faza in care ne-am asumat răspunderea guvernării, PNL este singurul partid care a prezentat candidat de prim-ministru și am fost desemant să formez Guvernul. Suntem în procedura de formare a Guvernului, de realizare a programului de Guvernare, care va fi prezentat la finalul termenului constituțional și suntem, în mod evident, în faza de discuții cu partenerii noștrii care au contribuit la victoria moțiunii de cenzură pentru a menține această unitate în învestirea unui Guvern de care este absolută nevoie în această perioadă în România”, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, după ședința de campanie la care a participat și Klaus Iohannis, la sediul central PNL.

Președintele liberalilor Ludovic Orban a mai precizat că urmează nouă rundă de consultări cu partidele care au votat moțiunea de cenzură și că se așteaptă la un “boicot” al PSD, cu scopul de a menține Guvernul PSD la Palatul Victoria.