Ludovic Orban
Politic

Ludovic Orban, alături de parlamentarii demisionari din PNL: Vom începe împreună o construcție solidă / PNL.

Ludovic Orban a declarat, marți, că el și ceilalți parlamentari care au demisionat din PNL vor începe o nouă construcție politică, una care, spune fostul lider liberal, „să se bazeze pe oameni de caracter, pe oameni de onoare, pe oameni harnici, pe oameni cu frica lui Dumnezeu, pe oameni de bun simț, pe oameni care îi respectă pe semenii lor”.

Ludovic Orban: Eu sunt un om care se bate cu toată forța pentru lucrurile în care crede

„Demisia nu este un sfârșit, ci este un început. Nu mă las, oricâte aluzii și amenințări am primit de-a lungul ultimelor luni, eu sunt un om care se bate cu toată forța pentru lucrurile în care crede. Vom începe împreună o construcție solidă, care să se bazeze pe oameni de caracter, pe oameni de onoare, pe oameni harnici, pe oameni cu frica lui Dumnezeu”, a declarat Ludovic Orban.

„Demisia nu este un sfârșit, ci este un început. Nu mă las, oricâte aluzii și amenințări am primit de-a lungul ultimelor luni, eu sunt un om care se bate cu toată forța pentru lucrurile în care crede. Vom începe împreună o construcție solidă, care să se bazeze pe oameni de caracter, pe oameni de onoare, pe oameni harnici, pe oameni cu frica lui Dumnezeu, pe oameni de bun simț, pe oameni care îi respectă pe semenii lor, și pe oameni care într-adevăr au capacitatea de a face viața mai bună semenilor lor. Astăzi, în România, toți cetățenii românii care au simpatizat și simpatizează cu valorile de centru-dreapta, liberale, creștin-democrate, conservatoare nu mai au reprezentare politică”, a declarat fostul președinte al PNL.

Ludovic Orban susține că „PNL, din adversar al ciumei roșii și din medicament împotriva ciumei roșii, s-a transformat într-un răspândac al ciumei roșii și nu este altceva decât un PSD mai mic și mai nepriceput”.

„La ora actuală, toți cei care cred că România nu se poate construi decât prin inițiativă individuală, prin creativitate, prin libertate, prin egalitate de șanse, prin realizarea de valoare adăugată, prin cercetare, prin inovare, prin digitalizare, prin punerea în acțiune a tuturor energiilor aflate în societatea românească au nevoie de reprezentare politică”, a adăugat Ludovic Orban.