Ludovic Orban afirmă că nu are de gând sa facă o remaniere guvernamentală
Featured, Ultima Ora

Ludovic Orban afirmă că nu are de gând sa facă o remaniere guvernamentală

Premierul Ludovic Orban afirmă că nu are de gând să facă o remaniere guvernamentală, dar că va proceda la o remaniere “dacă va fi cazul”. În privinţa celor trei miniştri din cabinetul său care candidează la alegerile locale, primul ministru susţine că Marcel Vela nu va accepta postul de consilier local şi că are deja înlocuitori pentru ministrul Dezvoltării şi cel al Mediului, de victoria cărora în alegerile locale este sigur.

“Dacă va fi necesar, voi face remaniere. Deocamdată nu am de gând, dar dacă… Hai să fim realişti, alegerile parlamentare trebuie să aibă loc conform prevederilor constituţionale la începutul lui decembrie, 6 decembrie”, a afirmat Ludovic Orban, duminică seară, la B1 Tv.

Ludovic Orban afirmă că nu are de gând sa facă o remaniere guvernamentală

Premierul Ludovic Orban afirmă ca nu are de gând să facă remaniere și aduce clarificări şi în privinţa celor trei membri ai Guvernului care şi-au depus candidaturile la alegerile locale. Astfel, Orban a spus că Marcel Vela nu va accepta funcţia de consilier local la Caransebeş, ci “probabil” şi-a depus candidatura în semn de susţinere pentru candidatul PNL la primărie.

Cât despre ministrul Mediului, Costel Alexe, şi ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, premierul a spus că a aprobat deja concediu pentru unul dintre aceştia, în vederea implicării în campania electorală şi a susţinut că are deja înlocuitori pentru ei, arătându-se sigur de victoria celor doi la alegerile locale.

“Cu siguranţă că voi desemna înlocuitor şi deja am şi pregătit posibili înlocuitori pentru că am încredere că vor câştiga amândoi”, a afirmat primul ministru.