Ludovic Orban a criticat PSD-ul și spune că se va face de răs la alegeri și își va lua bătaie de îi va ieși pe nas
Featured, Politic

Ludovic Orban a criticat PSD-ul și spune că se va face de răs la alegeri și își va lua bătaie de îi va ieși pe nas

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban a criticat în termeni duri sâmbătă fosta guvernare PSD, susţinând că aceasta a gestionat ţara într-un mod „catastrofal”. „Gândiţi-vă că ne-ar fi prins pandemia, criza economică, seceta, inundaţia cu un guvern condus de Dăncilă şi de echipa de analfabeţi funcţional grupaţi în jurul lui Dăncilă. Unde ar fi ajuns Româna astăzi dacă nu luam decizia de a pune mai presus de interesul personal al partidului pe care îl conduc interesul României? Pentru că România ajunsese într-o fundătură” a afirmat Orban. 

Ludovic Orban a criticat PSD-ul și spune că se va face de răs la alegeri și își va lua bătaie de îi va ieși pe nas

„Puteam să stăm liniştiţi anul trecut, să lăsăm PSD-ul să se facă de râs cu modul catastrofal în care au guvernat, să venim la alegeri să le dăm o bătută de să le iasă pe nas. Dar ce se întâmpla cu România, că întreb? Gândiţi-vă că ne-ar fi prins pandemia, criza economică, seceta, inundaţia cu un guvern condus de Dăncilă şi de echipa de analfabeţi funcţional grupaţi în jurul lui Dăncilă. Unde ar fi ajuns Româna astăzi dacă nu luam decizia de a pune mai presus de interesul personal al partidului pe care îl conduc interesul României? Pentru că România ajunsese într-o fundătură. Toate cancelariile, toate uşile partenerilor noştri strategici erau închise. Conducerile trecute ne-au făcut de râs şi ne-au redus orice posibilitate de a putea să putem să negociem, să ne batem pentru interesele României în toate instituţiile şi organizaţiile din care suntem parte, credibilitatea în faţa mediului de afaceri era la pământ, investiţiile au scăzut dramatic, iar modul în care s-a purtat guvernarea PSD cu oamenii risca să arunce România la periferia Europei. Când am luat decizia să oprim declinul, să oprim prăbuşirea, sigur că nu ştiam ce va urma”, a declarat Orban.

Ludovic Orban a criticat PSD-ul sâmbătă după amiază, în discursul ţinut la lansarea candidaţilor PNL Sighetu Marmaţiei pentru alegerile locale.

Acesta a arătat că în ciuda dificultăţilor cu care s-a confruntat Guvernul „realităţile arată” faptul că Executivul a „ţinut România în picioare”.
Ludovic Orban a arătat că la 1 septembrie erau cu 2000 mai mulţi angajaţi cu contract de muncă decât la 1 ianuarie 2020, iar salariul mediu net în România a crescut în luna iunie cu cinci procente. Orban susţine de asemenea că s-au cele mai mari făcut investiţii, publice şi private din ultimii zece ani.
„Avem la dispoziţie fonduri europene cum România nu a avut niciodată. Măsura în care vom fi capabili să folosim această ocazie uriaşă pe care o avem depinde de modul în care oamenii vor şti să aleagă la aceste alegeri locale şi alegeri parlamentare” a adăugat şeful Guvernului.
Pentru Primăria Sighetu Marmaţiei din partea liberalilor candidează Daniela Oniţa Ivaşcu, preşedinte al PNL Maramureş, fost consilier local.


blank