Life

Lucruri pe care orice femeie ar trebui sa le stie despre corpul ei

Atat ca mentalitate, cat si ca atitudine, comportament, dar si ca fizic, orice om este diferit pe lumea aceasta, si trebuie sa se accepte caa atare. Iata mai jos cateva diferente intalnite in ceea ce priveste natura fizica diferita a femeilor:

Lucruri pe care orice femeie ar trebui sa le stie despre corpul ei

  1. Secretia este diferita de la o femeie la aslta – poate fi abundenta sau poate lisi cu desavarsire, asa ca nu incercati sa generalizati ceea ce auziti la rietenele dumneavoastra. Avem corpuri diferite, si asta nu inseamna ca vreuna dintre noi are vreo problema de sanatate.

  2. Fiecare vagin are propria forma, textura, culoare, este imposibil sa existe doua de aceeasi forma in lume

  3. Orgasmul difera de la om la om – sunt unele femei care il obtin mai greu, altele mai usor, sunt femei care il resimt mai intens, altele nu. Fiecare orgasm este absolut diferit fata de altele.

  4. Punctul G – nu exista o harta precisa pentru gasirea acestui loc, fiecare corp trebuie explorat si invata pentru gasirea punctului G

  5. Estetica zonei intime difera de la femeie la femeie. Cosmetizeaza-te in asa fel incat sa te simti bine in corpul tau.

  6. Vanturile vaginale sunt normale, mai ales cand ai activitate fizica

  7. Nu e nevoie sa speli vaginul in interior- acesta are propria flora si secreta substante ce ii pastreaza PH-ul sanatos si il fereste de infectii de orice natura

  8. Contactul sexual nu trebuie sa fie dureros.