Showbiz, Stiri

Luciu face o grămadă de injecţii în faţă… ca să arate mai tânără

Tratamentul o costă 1.200 de euro, lunar

14_nicoleta_luciu_injectii_fata_direct13_b50a60b974

Satisfăcută de lucrarea lui Abu Kasem la nivelul bustului, Nicoleta Luciu (33 de ani) a prins drag de vestitul chirurg estetician, pe care îl vizitează săptămânal. Nu doar din curtoazie, ci şi pentru a face o serie de tratamente care o ajută să-şi menţină pielea fermă şi veşnic tânără.

După ce a devenit mamă de tripleţi, Nicoleta Luciu şi-a dorit ca sânii ei să fie la fel de fermi ca înainte de sarcină. Aşa că, la începutul anului trecut, a apelat la chirurgul estetician Abu Kasem, care i-a îndeplinit pe loc dorinţa.

nicoleta-luciu_49_052c73d5cc

Mulţumită din cale afară de rezultat, Nicoleta a devenit clienta fidelă a esteticianului, fiind văzută frecvent în cabinetul acestuia, pentru tratamente de întreţinere a tegumentului facial. A feţei, mai pe româneşte. În acest sens, doctorul Kasem îi face Nicoletei tratamente cu laser (pentru tonifiere) şi injecţii cu aminoacizi (pentru regenerare facială). Aminoacizii au special rolul de a repara şi reînnoi ţesuturile, rezultând un ten luminos.

Cum frumuseţea are întotdeauna un preţ, vedeta scoate din buzunar în jur de 1.200 de euro lunar doar pentru tratamentele faciale.

 

blank