Showbiz, Stiri

Lucian Viziru fuge cu nevasta la hotel cand vrea intimitate

Lucian Viziru fuge cu nevasta la hotel cand vrea intimitate

Lucian Viziru isi ajuta sotia si isi creste fiul, Mihai, cot la cot cu ea. Avand in vedere ca un copil presupune mult timp consumat, Viziru isi duce nevasta la un hotel de prin Bucuresti cand vrea sa fie doar cu ea.

Lucian ViziruDupa ce a dat femeile pe spate cu povestea lui, despre cum a cerut-o in casatorie pe sotia lui, mai si declara ca o ajuta mereu cu cresterea copilului lor, un baietel, Mihai. Pe langa faptul ca este un romantic incurabil, dupa ce s-a aflat ca a cerut-o in casatorie intr-un parc, langa banca unde s-au sarutat prima data in urma cu 17 ani, isi mai si rasfata sotia in hoteluri de 4 stele, in Bucuresti, cand vor sa isi reaprinda scanteia dragostei.

“Cand vrem sa avem un moment de relaxare, pentru noi, mergem la un hotel de minim 4 stele din Bucuresti […] Am cerut-o in parc, atunci cand am trecut pe langa banca pe care ne-am sarutat cu 17 ani in urma. Nu a fost nimic programat, nici inel nu am avut, doar ca atunci mi-am dat seama ca vreau sa fiu cu ea toata viata”, a spus Lucian Viziru.