Showbiz, Stiri

Lucian Viziru a dat muzica şi filmul pe un job la hotel şi este foarte fericit!

Din ce trăieşte artistul în Germania? Lucian Viziru a părăsit România în speranţa unui trai mai bun. Locuieşte în prezent în Germania unde lucrează ca antrenor de tenis la un hotel. De la 1 octombrie, se va muta la Stuttgart….

lucian-viziruLucian Viziru a părăsit România, alături de soţia sa Ema Daniela şi fiul lor de doi ani şi jumătate, Mihai Adrian, sătul să mai lupte pentru a avea succes în industria muzicală sau în lumea serialelor TV.

Artistul şi-a dus pasiunea pentru tenis la un nou nivel şi, odată ce s-a mutat în Germania, a ajuns antrenor la un hotel din staţiunea Garmisch-Partenkirchen. De luna viitoare, el se va muta la Stuttgart unde va lucra într-o şcoală de tenis.

L„De la 1 octombrie voi fi angajat la o şcoală de tenis din Stuttgart, iar oferta am primit-o în urmă cu câteva săptămâni. Nu mă cunoştea nimeni, însă am vorbit mult la telefon cu cei de la şcoala de tenis şi, în cele din urmă, ne-am întâlnit pentru o discuţie şi un antrenament de probă.

Întâmplarea a făcut ca unul dintre proprietarii şcolii de tenis să-l cunoască pe fostul meu partener de dublu, care e antrenor de tenis în Stuttgart. Asta a făcut ca întâlnirea să fie mai relaxată şi însoţită de o recomandare călduroasă din partea unui antrenor de clasă”, a declarat Viziru pentru revista OK!

Ema Daniela ViziruÎn România, Lucian Viziru intrase într-un impas financiar major. S-a împrumutat în urma mulţi ani cu multe sute de mii de euro, iar, odată cu instalarea crizei financiare, artistul a avut numai de suferit.

A muncit din greu să înapoieze ratele lunare pentru 183.000 de euro, însă a ajuns forţat de bănci să mai achite o datorie de 190.000 de euro. Pentru a-şi recupera banii, banca a solicitat executarea silită pe proprietăţile imobiliare, pe venituri, pe cele 38 de conturi pe care le are în bănci.

Viziru tenisArtistul a trecut şi printr-o dramă personală, luptându-se să îşi salveze tatăl. Petre Viziru a foat tratat de cancer, cu succes, pe banii fiilor lui, Lucian şi Augustin, tratamentele lui fiind unul din motivele pentru care Lucian a întârziat, se pare, cu plata ratelor.

Acum, Lucian Viziru şi-a găsit liniştea şi este fericit că trăieşte într-o ţară a cărui limbă o verbeşte perfect şi că face ce i-a plăcut toată viaţa.

blank