Piedone
Politic

Lucian Romașcanu (PSD): „Piedone riscă să piardă și Capitala, și primăria de sector”

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat într-o intervenție pentru B1 TV că nu mai există cale de negociere între Marcel Ciolacu și Cristian Popescu Piedone, după ce acesta din urmă a declinat invitația liderului social-democrat:

“Domnul Marcel Ciolacu a făcut o invitație publică, nu i s-a dat curs. Domnul Piedone este într-o situație delicată, cel puțin din ceea ce văd eu, pentru că la Sectorul 5 a intrat un candidat cu același tip de discurs și cu același tip de priză la public, este vorba de domnul Vanghelie, și tare mi-e frică că fiul domnului Piedone s-ar putea să nu câștige în absența tatălui iar domnul Piedone are o problemă la nivel de Capitală. Eu cred că o gândire mai atentă la cum să se poziționeze strategic ar merita să aibă domnul Piedone. Dacă crede că va câștiga la București, atunci fiecare își joacă șansa. Dar cred că e bine să se gândească și la ceea ce ar putea face cu adevărat bine și aceasta este munca la sector”.

Lucian Romașcanu este de părere că Piedone riscă să piardă și Capitala, și primăria de sector:

“Cam așa rezultă din ce vedem acum și dacă ăsta e drumul, că dânsul a zis că nu are probleme, că se retrage la nepoți, dar nu știu cu fiul ce o să facă, e destul de tânăr. În ceea ce privește Capitala, lucrurile au fost foarte bune pentru domnul Piedone cât timp a fost singur. În general, când alergi singur pe un culoar e destul de greu să ieși pe locul 2. Acum s-a complicat un pic peisajul. Mă gândesc că o abordare a domnului Piedone ar trebui să fie foarte pragmatică. Nu mai este cel care va merge la câștig”.

blank