Showbiz, Stiri

Lovitură venită… de Sus! Mihai Bendeac are din nou probleme!

Emisiunea lui, “iComedy” ar putea ieşi din grila Antena 1, la dorinţa… BOR?!

mihai_bendeac

După scandalul recent legat de operaţia lui Alexandru Arşinel, în care poziţia lui Bendeac a fost una radicală, dar şi după limbajul neaoş cu care abordează diverse subiecte, prezentatorul tv se pare că are necazuri cu postul care l-a consacrat, Antena 1. Deşi emisiunea lui a început de curând, Mihai Bendeac riscă să rămână deja pe bară deoarece iComedy ar putea fi anulată chiar de săptămână aceasta.

Actorul a declarat pe Facebook că, în ciuda succesului pe care îl are emisiunea, lucrurile au luat o întorsătură nu tocmai plăcută. Bendeac nu a vrut să dea detalii, dar a promis că va reveni cu amănunte.

“E foarte posibil ca iComedy, în ciuda succesului de care se bucură, să nu mai fie pe post începând de săptămâna asta. Probabil vă imaginaţi că s-a întâmplat ceva grav. Aşa e. Dacă situaţia nu se va remedia, revin cu amănunte. Dacă se remediază, revenim pe post curând, dar voi lupta până la ultima picătură de sânge pentru o ţară în care tinerii să se exprime LIBER!”, a scris Mihai pe contul personal.

bobonete

Mihai Bobonete, colegul lui de breaslă, deşi se află la un trust concurent a reacţionat indignat la faptul că emisiunea lui Bendeac ar putea fi stopată. El crede că pamfleturile au lezat persoane importante!

“Wtf?Tv News: IComedy si Bendeac suspendati de BOR si Patriarhul Ăl Mare.” Deci totul e admis pana la mistoul de Ninja Alb. Nu ma uit la emisiunea cu pricina, dar nici nu-mi place de preafericiti, insa Bendeac a luat-o in ficat direct de la cei ce nu fac niciun rau! Acum sa vedem ce se mai intampla. Pana la urmatoarea relatare va doresc tutulor Moaşte Fericit!!!”, a postat Bobonete pe Facebook.