Sport, Stiri

Lovitură pentru Anamaria Prodan. Presa sportivă s-a săturat de ea!

Anamaria Prodan, soţia antrenorului stelist Laurenţiu Reghecampf, a ajuns persona non grata

 media_136379281081369300_31041200

 “De astăzi, în paginile ziarelor unde lucrăm nu vom mai găzdui declaraţii, imagini sau relatări despre această persoană. Numelui său îi rămân suficiente zone publice unde să se dea în stambă, dar măcar pentru publicul nostru, acest personaj va ajunge acolo unde l-a dus comportamentul: pe televizoare şi în uitare”, anunţă Gazeta Sporturilor.

“ProSport şi Gazeta Sporturilor consideră că vulgaritatea discursului public al acestui personaj a ajuns într-un punct insuportabil”, scrie şi ProSport.

Reacţia celor două ziare vine după apariţia unei postări şocante la adresa ziariştilor, pe pagina de Facebook a Anamariei Prodan: “Să muriţi în chin şi cancer, voi şi familiile voastre, de mincinoşi ordinari!”

Anamaria Prodan a ripostat printr-o negare

“Cele două ziare fac referire la o pagină de facebook, sunt 10 mii de pagini Anamaria Prodan, de multe ori nici eu nu ştiu care e sau nu bună. Nu mă pricep la site-urile de socializare, am oameni plătiţi care se ocupă de toate aceste pagini. Poate că era pagina mea, dar, repet, nici eu nu mai ştiu… Dacă aceste declaraţii au fost puse şi apoi scoase în următoarele cinci minute, înseamnă că eu nu le-am aprobat. Nu îmi stă în caracter să şterg postările decât dacă nu sunt pe placul meu. Dacă erau ale mele, mi le asumam şi le lăsam fără niciun fel de regret. Aceste lucruri s-au întâmplat acum o săptamămă. Nu pot controla 15 angajaţi non-stop, unii sunt prea pătimaşi, probabil de asta lucrăm atât de bine împreună în restul timpului”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.

60598421_61945100

“Ştim exact cine a postat, am stat serios de vorbă. E un om în care am de regulă încredere, e pătimaş ca şi mine, dar care a sărit calul! Nu e prima dată când o face, eu mi-am cerut scuze de foarte multe ori. Tocmai din acest motiv, postarea a fost ştearsă în următoarele cinci minute. Persoanele cu care lucrăm simt nevoia să ne apere cumva, iar uneori exagerează”, a precizat Anamaria Prodan.

Iată mesajul integral postat pe contul de Facebook al Anamariei Prodan: “ţărănoi băşiţi ce sunteţi!!!! sărăcii mondiale băşite!! Mm şi Bourceanu au fost sufletul petrecerii. Voi hahalerelor chiar dacă vă mai naşteţi de 10 ori nu o să vă distraţi ca noi în veci!!! jeguri umane!!! să vă uitaţi la poze şi să salivaţi!!! după să dea Dumnezeu să muriţi în chin şi în cancer!!!! asta vă doresc!!! şi voi şi familiile voastre!”. (I.G.)