Karl Nehammer
Actualitate

Lovitură finală pentru Karl Nehammer! Este informația momentului despre cancelarul Austriei

Este umilință totală pentru cancelarul austriac Karl Nehammer! S-a aflat acum adevărul despre aderarea României la Spațiul Schengen. Iată despre ce este vorba.

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a afirmat că a atras atenţia liderilor europeni în plenul Parlamentului European de, astăzi, 2 februarie, asupra datelor false privind migraţia prezentate de Guvernul de dreapta din Austria cu scopul de a bloca aderarea României la Schengen.

Executivul de dreapta din Austria a prezentat date false privind migrația

Așadar, eurodeputatul Victor Negrescu a intervenit, în plenul Parlamentului European de la Bruxelles, pentru a atrage atenţia asupra faptului că dreapta populistă de la Viena exploatează tema migraţiei cu scopul de a critica Uniunea Europeană şi de a se opune aderării României și a Bulgariei la Spaţiul Schengen, afirmă europarlamentarul.

În cadrul dezbaterii parlamentare care a vizat viitorul Consiliu European ce va avea ca subiect principal migraţia, eurodeputatul român a evidențiat faptul că Executivul de dreapta din Austria a prezentat date false cu privire la acest subiect. Acest lucru a fost făcut cu scopul de a bloca România, în contextul în care ţara noastră a gestionat foarte bine fluxul de refugiaţi din Ucraina, se arată într-un comunicat de presă.

România a gestionat exemplar criza refugiaților ucraineni

„Este posibil ca Uniunea Europeană să se confrunte în curând cu o nouă criză a migraţiei. Multe state membre întâmpină dificultăţi în a combate traficanţii şi crima organizată. De asemenea, nu am reuşit să oferim răspunsul dorit în statele de provenienţă şi avem state vecine care au transformat migraţia într-o afacere. Mai mult, conform rapoartelor Comisiei Europene, sunt prea multe state membre care nu respectă nici măcar ce am stabilit împreună. Interesant este că unii din liderii ţărilor care nu respectă prevederile existente, sunt cei care critică Uniunea Europeană în acest sens.

De exemplu, cancelarul de dreapta al Austriei, domnul Karl Nehammer, contrazice Comisia Europeană şi se opune aderării României la spaţiul Schengen în baza unor date false cu privire la migraţie şi ignoră incapacitatea sa în a gestiona situaţia. În România, după ce au trecut prin ţara noastră peste 2 milioane de refugiaţi şi sute de mii au rămas în ţară, nu ne mai plângem atât, ca unii lideri populişti. Acţionăm, ajutăm persoanele, sprijinim şi statul de provenienţă. Investim mult, de asemenea, în protecţia frontierelor şi în a oferi sprijinul adecvat refugiaţilor, dar nu putem ignora faptul că ajutorul este prea mic.”, a declarat europarlamentarul social-democrat, Victor Negrescu.

blank