Sport, Stiri

Lovitură dură pentru Mircea Sandu!

Prietenul lui, Michel Platini, a propus pe altcineva vicepreşedinte UEFA

sandu_platini

Mircea Sandu a dezvăluit că nu are şanse să ocupe postul de vicepreşedinte al UEFA. Motivul: preşedintele forului european, Michel Platini, a făcut o altă nominalizare pentru funcţia vizată de şeful FRF!

Mircea Sandu este la al doilea mandat de membru în Comitetul Executiv al UEFA, dar nu şi-a ascuns niciodată intenţia de a deveni vicepreşedinte al fotrului european. Din păcate, şeful FRF a primit o veste proastă chiar de la prietenul său, Michel Platini, preşedintele UEFA.

“Preşedintele face nominalizările pentru funcţia de vicepreşedinte şi în general merge pe vechimea celor din Comitetul Executiv. Eu aş fi putut să fiu acum nominalizat, mi s-a oferit un post de membru în Comisia de Finanţe – sunt printre puţinii din Comitetul Executiv cu funcţii în trei comisii – dar postul de vicepreşedinte i s-a oferit lui Surkis (n.r. – Grigori Surkis, preşedintele federaţiei din Ucraina). Surkis a organizat Campionatul European (n.r. – Euro 2012 în Polonia şi Ucraina), chiar dacă noi am fost aleşi în aceeaşi perioadă. Aşa a gândit preşedintele, e foarte bine”, a spus Mircea Sandu.