Actualitate, Stiri

Lovitură de teatru în cazul averii lui Adrian Păunescu

DFTU (2)

Mişcarea total surprinzătoare a judecătorilor i-a luat pe nepregătite atât pe Andreea Mihaela Păunescu, fata cea mare a maestrului, cât şi pe avocatul fraţilor săi, Andrei şi Ana-Maria, care n-au ajuns ieri în faţa instanţei.

Conflictul juridic dintre copiii lui Adrian Păunescu este departe de a se încheia, mai ales că, mai nou, şi judecătorii se tem să dezbată modul de împărţire a averii de 3,7 milioane de euro lăsată în urmă de marele poet. Surprinzător, magistraţii de la Tribunalul Prahova au apelat ieri la chichiţe procedurale pentru a scăpa de acest dosar, încercând să-l paseze către o altă instanţă.

Dacă grefiera, prin apărătorul său, a încercat să combată tentativa magistraţilor ploieşteni de a muta cazul la o altă instanţă, reprezentantul rudelor sale a rămas fără replică. Până când instanţa va hotărî dacă judecă sau nu această speţă, tensiunea dintre moştenitorii lui Adrian Păunescu creşte exponenţial.

“Vă rog să observaţi că nici aici, la instanţă, fraţii mei Andrei şi Ana-Maria n-au fost prezenţi, aşa cum nu au vrut să vină nici la notar pentru a pune capăt acestei situaţii”, a declarat Andreea, vizibil iritată din cauza tărăgănării conflictului juridic dintre ea şi fraţii săi.

Operele maestrului, fabrică de bani
Până se va lămuri totul, operele lui Adrian Păunescu continuă să fie mină de aur pentru copiii acestuia.

Chiar dacă n-au avut acordul scris al surorii lor, Andrei şi Ana- Maria au cedat drepturile de autor pentru volumul de poezii “Iubiţi-vă pe tunuri!” unui ziar cu tiraj naţional, care deja a scos ieri cartea pe piaţă.