Showbiz, Stiri

Lovitură cumplită pentru Pro Tv, din categoria “Dragostea cu sila…”

Baletul Edi Stancu s-a mutat cu totul la Antena 1

 Edi-Stancu-Romanii-au-talent

Baletul Edi Stancu s-a mutat cu totul de la Pro TV la Antena 1, după cum a confirmat coregraful. Ce pregătește acum? “Deocamdată avem proiecte de vară”, a declarat dansatorul pentru paginademedia.ro.

După plecarea Monei Segall din Pro TV, întreaga trupă de dans a lui Edi Stancu a trecut la Antena 1. “Da, am rămas cu Mona Segall”, a confirmat Edi Stancu.

De altfel, aproape toată echipa de producție a Monei Segall (aproximativ 60-70 de oameni) a plecat cu ea către Antena 1.

Momentan Edi Stancu este ocupat: “Deocamdată avem proiecte de vară, care nu sunt la TV”, a declarat Stancu. Unul dintre proiecte este un spectacol de dans la Teatrul Elisabeta: “Lucrăm la piesa Cabaret, la Teatrul Elisabeta. Va avea premiera în toamnă, în luna septembrie”, a spus Edi Stancu.

Apoi, un alt proiect va fi realizat luna viitoare: “În luna iulie, reprezentăm România la Paris, la Fashion Week, cu Jolidon. Este al nouălea an în care facem show pentru România la Paris”, a adăugat Edi Stancu.

Baletul-Edi-Stancu2

Baletul Edi Stancu numără 18 dansatori, printre care Bogdan Boantă, Silvia Stancu, Kotoy, Cocuța, Petrișor Ruge și Vladimir Palamarciuc – Vova.

Edi Stancu a lucrat pentru Pro TV timp de 15 ani. În 1998, întors din străinătate, a apărut în videoclipurile produse de Media Pro Music și, ulterior, la emisiunile Pro TV.

Primul balet Edi Stancu a apărut, într-o formulă restrânsă (6-8 oameni) la emisiunea lui Teo Trandafir. Ulterior, odată cu dezvoltarea formatului Dansez pentru tine, produs de echipa Monei Segall, baletul a ajuns la 18 membri și a asigurat partea de coregrafie la toate show-urile mari din Pro TV.