Politic

Love is in the air! Răzvan Sava nu renunţă la Piedone

Răzvan Sava, candidatul PNL la Primăria Sectorului 4, a spus că va continua campania sustinut de Cristian Popescu Piedone, afirmand ca nu exista nicio hotarare definitiva care sa spuna ca acesta ar trebui sa plateasca pentru ceva.

”Am mers si ne-am intalnit cu foarte multa lume. Ne-am amintit si noi de copilarie”, a spus Răzvan Sava care s-a afişat cu Cristian Popescu Piedone în Orpăşelul Copiilor pictaţi pe faţă. Pentru câteva clipe, Piedone a fost Shrek iar Răzvan Sava a fost Wolverine.
”Ne-am intalnit, fiind un sector relativ mic, fiind pe locul patru, cinci, din Bucuresti, inevitabil si dansul isi face campanie si noi, liberalii, ne facem campanie. Ne-am intalnit in Parcul Tineretului acolo s-au intalnit cele doua grupuri si am mers impreuna. Inca am sustinerea dansului (…) nu pot sa renunt la sustinerea unui alegator din sectorul 4”, a afirmat Răzvan Sava.

Candidatul PNL, Răzvan Sava a spus că momentan nu există nicio hotarare definitiva a instantei care sa spuna ca Piedone ”trebuie sa plateasca pentru anumite actiuni” şi astfel, deşi PNL a cerut demisia Guvernului Ponta dupa tragedia din Colectiv, spunand ”coruptia ucide”, va merge în continuare pe susţinerea fostului edil de la 4.

“Este vreo hotarare definitiva data de instanta ca Piedone trebuie sa plateasca pentru anumite actiuni? Deocamdata Cristian Popescu Piedone este un locuitor al sectorului 4, un alegator din sectorul 4, intamplator face parte dintr-un partid care nu are candidat la primaria sectorului 4”, spune Răzvan Sava.
”Este in optiunea dansului sa voteze cu unul dintre candidati, se pare ca eu intrunesc toate punctele pe care dansul le vede intr-un candidat si atunci am sustinerea dansului. Nu stiu sa existe vreo hotarare definitiva in ceea ce il priveste”, a completat acesta.

blank