Showbiz, Stiri

Loredana se pregăteşte pentru concertul din 23 noiembrie

Loredana şi-a ales dansatorii “magici!”

DSC_0231_resize 

Săptămâna trecută, Loredana Groza, antrenoare în show-ul “Vocea României”, şi-a ales cei mai tari dansatori pentru concertul pe care îl va susţine la Sala Palatului în această toamnă.

Peste nouazeci de dansatori au venit la castingul care a avut loc la sala de dans a trupei Moty Dance Crew din Bucuresti. Dintre ei au ramas patruzeci, iar la final vor fi selectate doar cele mai bune  opt perechi. Acestea vor urca pe scena alaturi de Loredana in super-show-ul din 23 “Le pregatesc fanilor  mei super-concertul «Magic», pe 23 noiembrie, la Sala Palatului. Va fi un spectacol inedit si surprinzator, cu piese noi si vechi, cu invitati super – speciali! Va fi magic!”, spune artista. In plus, Lori le promite fanilor un nou single in viitorul apropiat.

DSC_0261_resize

Anul trecut, la spectacolul de la Sala Palatului au cantat alaturi de Loredana artisti precum Cristi Minculescu, Gojira, Cabron, BUG Mafia si o parte din “elevii” antrenoarei de la “Vocea Romaniei”. Biletele la show au fost vandute in totalitate cu doua saptamani inainte.

Loredana revine la Pro Tv din 28 septembrie in calitate de antrenor vocal la “Vocea Romaniei” si le spune telespectatorilor la ce sa se astepte in cel de-al treilea sezon al competitiei supreme a vocilor: “ Foarte multa voie buna, distractie, bucurie de a canta, emotie, drama – de ce nu, pentru ca sunt si momente dramatice , asa cum stiu deja fanii nostril! Va fi mereu ceva neasteptat si asta cred ca face farmecul acestei emisiuni si al acestui format”.(I.G.)

blank