Loredana joacă
Showbiz

Loredana joacă în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, de la Antena 1. Ce personaj interpretează: „Se ştie că îmi plac provocările”

Loredana joacă în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, de la Antena 1. Chiar dacă muzica a consacrat-o, Loredana a excelat și în actorie, așadar artista a acceptat o nouă provocare – joacă în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Iată ce rol va juca Loredana în noul serial romance care va fi difuzat la Antena 1 și ce spune despre această nouă provocare.

Loredana joacă în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, de la Antena 1. Vești bune pentru fani – Loredana joacă în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, care se filmează acum la Antena 1. Artista este de mai bine de 4 decenii pe scenă și a performat nu doar în muzică, ci și în cinematografie. Loredana a debutat în „A doua cădere a Constantinopolului’, probabil filmul românesc cu cel mai mare succes de box-office. Au urmat și producții internaționale, cum ar fi „Modigliani”, mai recent „21 de rubini”, dar și filme românești precum „Minte-mă frumos’ sau „Moştenirea’, şi seriale TV de mare succes, cum ar fi „Regina’, „Inimă de ţigan’ sau „Aniela’. Iată ce personaj va juca artista în noua producție a Antenei 1!

Loredana joacă în serialul "Lasă-mă, îmi place! Camera 609"

Loredana joacă în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, de la Antena 1
După succesul repurtat de serialele „Regina’, „Inimă de ţigan’ și „Aniela’, fanii așteptau cu nerăbdare să o vadă pe Loredana în încă un serial și iată că artista a acceptat provocarea și a intrat în rolul unei cântărețe nonconformiste.

În proiectul de la Antena 1, Loredana o interpretează pe Felicia Soare, mama Dianei, logodnica lui Victor (Matei Negrescu), o cântăreaţă nonconformistă, care cânta într-un bar înainte de Revoluţie. După ce a pus mâna pe un politician înstărit, a uitat de unde a plecat şi nu s-a sfiit să îşi înşele bărbatul de nenumărate ori, fără scrupule.

Deşi a făcut parte din toate matrapazlâcurile soţului, atunci când acesta dă de necaz, alege să pozeze în victimă. Persoană cu un caracter fals, Felicia se dă drept prietena mamei lui Victor, însă în realitate i-a fost amantă soţului acesteia.

Loredana va interpreta un personaj controversat

După ce, recent, a făcut furori cu rolul principal în celebrul music-hall „Mamma Mia’, odată cu prima comedie romantică românească, „Lasă-mă, îmi place! Camera 609′, de la Antena 1, Loredana a revenit la una dintre pasiunile sale, actoria. Artista joacă un rol dificil în „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” și mărturisește că personajul ei este unul controversat.

„Sunt încântată să fac parte din acest nou proiect şi să mă reîntâlnesc cu o parte din echipa cu care am lucrat la ‘Inimă de ţigan’ sau ‘Regina’. Îmi place să joc, chiar dacă e o diferenţă între a juca un personaj pe scenă, aşa cum fac în musicalul ‘Mamma Mia’, şi a interpreta un rol pe micul sau marele ecran.

Personajul meu din noul serial se numeşte Felicia şi este un personaj controversat. Îmi dă posibilitatea să-l abordez într-o cheie diferită faţă de personajele pe care le-am jucat până acum. E o nouă provocare şi se ştie că îmi plac provocările!’, a declarat Loredana.

Alături de Loredana Groza, în serialul romance de la Antena 1 telespectatorii o vor putea urmări în această toamnă şi pe tânăra actriţă Graţiela Voicu. Aceasta o va interpreta pe Diana, logodnica lui Victor, protagonistul serialului.

blank