Showbiz, Stiri

Loredana Groza și-a început cariera pentru un bărbat

Loredana Groza  „La 14 ani m-am îndrăgostit și am hotărât să devin celebră”

Loredana GrozaLoredana Groza a debutat la Festivalul Mamaia și avea doar 16 anișori. Fiind cea mai tânără concurentă din istoria concursului nimeni nu se aștepta să câștige însă, soarta a fost de partea ei și a câștigat marele premiu. De atunci au trecut ani buni, însă Loredana nu a uitat motivul pentru care s-a hotărât să devină celebră.

În 1986, la Festivalul Mamaia, Loredana a reușit să impresioneze juriul și publicul cu vocea sa. Adolescentă fiind, vedeta mărturisește că premiul nu a interesant-o nicodată… de celebritate nici nu se mai pune problema, ea vroia un singur lucru: să-i atragă atenția băiatului care i-a furat inimioară. Dovadă sunt și versurile piesei cu care a debutat: “Mă întreb ce să fac/ Să găsesc pentru a ta iubire un cântec de leac/ Mă întreb ce să fac/ Te iubesc și de fericire eu cânt de-al tău drag”.

Solista mărturisește că a trăit o dragoste platonică dar… a mers mai departe. “La 14 ani, m-am îndrăgostit pentru prima dată. Era un băiat mai mare decât mine cu câțiva ani. El nu a știut niciodată ce sentimente am eu pentru el, nu am avut curaj să îi spun. Așa m-am hotărât să încep să cânt și să devin celebră, cu speranța că voi reuși să îi atrag atenția, să mă fac remarcată în ochii lui. N-a fost să fie. El era mult mai mare, iar eu mult prea mică și viața mi s-a schimbat radical după ce am câștigat Marele Premiu de la Mamaia. Recent, chiar m-am întâlnit cu el și am avut surpriza să descoper că nu mai este ce a fost, că nu mai simt ceea ce simțeam atunci. Un lucru pe care nu mi l-aș fi imaginat la vremea respectivă”, a dezvăluit Loredana Groza pentru un site monden.

Diana Matei

blank