Loredana Groza
Showbiz

Loredana Groza, reacție după ce Vlad Babașa a fost huiduit la concertul Coldplay: „Sunt mai actuale ca niciodată aceste versuri”

Loredana Groza a fost prezentă la primul concert susținut de trupa Coldplay în România, iar în momentul în care l-a auzit cântând pe Babasha, aceasta a avut o reacție neașteptată. Întreg momentul a fost filmat și distribuit pe rețelele sociale.

Vlad Babasha a fost invitat de trupa Coldplay să cânte în timpul concertului, însă momentul său artistic a fost un adevărat eșec, întrucât unii dintre spectatori l-au huiduit. Loredana Groza, însă, prezentă în public, s-a numărat printre persoanele care l-au susținut.

În imaginile postate pe rețelele sociale, Loredana Groza apare în picioare, aplaudând și dansând în momentul în care Babasha se află pe scenă.

Mai mult de atât, ea a făcut public un mesaj prin care și-a arătat susținerea față de artist.

„Sunt mai actuale ca niciodată versurile pe care le-am scris acum 17 ani și ceva: «Chiar dacă ești moldovean, ardelean sau oltean Suntem Made in Romanie Chiar daca ești bănățean, regățean sau țigan, Suntem Made in Romanie…» Aseară la Coldplay am fost aproape singura care s-a ridicat și a aplaudat momentul atât de controversat în care tânărul cântăreț român a urcat. Babasha a cântat pe scenă alături de Chris Martin. Just Relate not React Just Include not Exclude! We are all Made in Romania!”, a scris Loredana Groza pe Instagram.

Vlad Babașa, aplaudat la al doilea concert

Şi joi seară a cântat Babasha, alături de toată trupa, iar lumea a aplaudat. Melodia Păi Naa a fost cântată mai ritmat.

Înaintea acestui moment, Chris Martin a cerut publicului să repete huiduielile de miercuri seară, dar mai tare, afirmând că iubeşte fanii, chiar dacă huiduie.

”Aseară am susţinut primul nostru concert în România. M-am simţit şocat, trist şi cumva vinovat că am făcut ceva rău. Apoi m-am dus în pat şi am încercat să dorm şi mi-am dat seama că sunteţi publicul nostru, că vă iubim necondiţionat, nu puteţi schimba asta. Călătorim în toată lumea, poate nu înţelegem prin ce treceţi voi, cultura voastră, dar ştiu că iubim lumea la fel, asta însemnând că şi pe români. Pentru noi ieri a fost foarte frumos, noi vă iubim oricum. Aş dori să schimbăm ceva, ieri aţi huiduit, aşa că azi aş dori cinci secunde să huiduiţi mai tare ca ieri. Este cea mai tare huiduială auzită. Sunteţi cel mai tare public din lume. Aş vrea să invit trei oameni pe scenă. Nu contează de unde sunteţi”, a spus Martin.

Coldplay, înfiinţată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu şi este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion. Grupul britanic a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a câştigat numeroase premii, între care şapte trofee Grammy.

blank