Showbiz, Stiri

Loredana Groza are o viaţă unică şi pe scenă… şi acasă!

Diva trăieşte alături de acelaşi bărbat de 15 ani!

Loredana diva

Loredana este unică şi inconfundabilă, dar puţin ştiu cine o susţine din umbră. Soţul ei a urcat-o pe culmile gloriei, după ce s-au cunoscut.

loredana-2

Este vorba despre regizorul şi scenaristul Andrei Boncea, cel care îi este alături de 15 ani.

Loredana

Intotdeauna o prezenta „magica”, Loredana capteaza atentia cu fiecare aparitie. Sotul ei este, insa, foarte discret si multi au uitat, poate, ca diva este casatorita si are o relatie deosebita, solida si de durata cu partenerul ei.

loredaba diva3

„Sotul meu ma rasfata. Nu ma trateaza ca pe un copil. Suntem o pereche deosebita. Am reusit dupa atatia ani sa nu ne certam. Am ajuns la concluzia ca geloziile, orgoliile, nu ne ajuta deloc. Eu m-am vindecat de gelozie pe la 20 de ani. Gelozia vine dintr-o teama de singuratate, nu din dragoste”, povestea Loredana intr-un interviu.

loredana-4

Impreuna, cei doi au o fata, Elena, care a devenit deja o domnisoara cocheta.

Loredana2

„Tot ce am facut, am facut asa cum m-a dus pe mine capul. Am riscat. Mi-am asumat lucrurile noi pe care am vrut sa le fac. Tot ce am facut, am facut cu dragoste. Imi scriu singura cantecele, imi caut hainele in lume. Nu sunt produsul cuiva! De multe ori am luat-o pe drumuri mai ocolite, poate daca aveam in jurul meu o echipa de producatori mi-ar fi fost mai usor. Dar am acumulat mai multa experienta si poate daca nu treceam prin asta nu eram cine sunt acum”, a mai spus Loredana in interviul citat.

 

blank