Loredana Groza
Showbiz

Loredana Groza, fără operații estetice, supărată pe actorul care a imitat-o la Antena 1!

Loredana Groza a avut câteva cuvinte despre modul în care a fost imitată de Radu Bucălae în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva” de la Antena 1. În sezonul trecut al emisiunii, perechea formată din Adda și Radu Bucălae a reprezentat-o pe Loredana Groza, reconstituind videoclipul melodiei “Apa” interpretată de Lori. A fost o interpretare apreciată de public și juriu, dar cum a reacționat Loredana la acest spectacol?

Loredana Groza nu a oferit niciodată un comentariu public cu privire la imitațiile de la “Te cunosc de undeva” până în acel moment. Cu toate acestea, într-un interviu exclusiv acordat pentru FANATIK, artista a dezvăluit ce părere a avut despre imitația lui Radu Bucălae și Adda. Ea a recunoscut că nu a avut ocazia să vadă imitația în detaliu, dar a fost conștientă de acest moment, deoarece Radu Bucălae i-a menționat despre el. În timpul interviului, Loredana a subliniat că, atunci când are timp, se uită la unele dintre momentele din “Te cunosc de undeva”, deoarece le găsește amuzante și relaxante.

În ceea ce privește interpretarea lui Radu Bucălae în rolul ei, Loredana a avut numai cuvinte de laudă. Ea a declarat că a auzit că a fost o interpretare reușită și l-a complimentat pe Radu, spunând că îi stă bine în haine de femeie.

Este important de menționat că Radu Bucălae și Adda nu au fost singurii care au încercat să imite Loredana Groza în emisiunea “Te cunosc de undeva”, deoarece și alți artiști precum Emma de la Zu și Zarug au intrat în pielea artistei în ediții anterioare ale emisiunii.

În final, Loredana Groza a promis că își va face timp pentru a urmări și alte imitații de acest gen, deoarece le găsește amuzante și spune că nu s-ar supăra niciodată pe nimeni, atât timp cât parodiile sunt făcute cu un simț al umorului adecvat. Pe lângă acest subiect, artista a revenit pe micile ecrane în comedia “Camera 609” și a vorbit despre experiența ei în acest serial, în care interpretează un rol care o reprezintă în multe privințe.

blank