Loredana Groza, de nerecunoscut.
Showbiz

Loredana Groza, de nerecunoscut. Ce schimbări şi-a mai făcut artista

Loredana Groza şi-a uimit fanii cu noul look. Nimeni nu se aștepta să facă o schimbare atât de radicală, chiar dacă a obișnuit deja publicul cu aparițiile sale extravagante.

Loredana Groza este cu adevărat într-o continuă schimbare, aşa cum îi stă bine unei vedete. Loredana Groza este cunoscută pentru talentul său muzical, dar și pentru aparițiile sale extravagante. Şi chiar reuşeşte să fie în centrul atenției și să aducă ceva nou pentru public, şi nu numai.

Loredana Groza este de nerecunoscut

De data aceasta şi-a uimit fanii cu schimbarea culorii părului. Aşadar, Loredana Groza a captat din nou atenția cu noua transformare spectaculoasă. De această dată, cântăreaţa a optat pentru o nuanță vibrantă de roz pentru păr.

Această schimbare a fost dezvăluită printr-un videoclip unde fanii au avut ocazia să vadă direct transformarea. Artista a mărturisit că a făcut această schimbare, pentru noul proiect în care este implicată.

Mai exact, Loredana Groza a anunţat că a ales să facă această schimbare deoarece se pregătește să joace într-un film unde are un rol important.

Loredana Groza, de nerecunoscut.

Artista se pregătește pentru un rol important într-un film

„Dimineața începe viața! Noi muncim de la 7, iar eu sunt trează de la 5. A trebuit să-mi fac unghii, să mă vopsesc, pentru că astăzi joc într-un film românesc.”, a povestit artista.

Loredana Groza, renumită pentru cariera sa muzicală remarcabilă și pentru implicarea într-o varietate de proiecte artistice, pare să adopte o atitudine pozitivă și înțeleaptă față de viață.

De asemenea, vedeta s-a schimbat mult după călătoria spirituală în India, unde a avut o întâlnire importantă cu Sadhguru. Pe parcursul călătoriei sale în Asia, artista a fost contactată de Ciprian Mega, un regizor și preot român, care, impresionat de aura ei vibrantă, i-a făcut o ofertă pentru a juca în filmul pe care urma să-l realizeze.

Loredana Groza, de nerecunoscut.

Cum se menține în formă Loredana Groza

Loredana Groza a vorbit recent şi despre modul cum reușește să se mențină în formă. Ea spune că totul se întâmplă datorită unei gândirii pozitive și unul stil de viața echilibrat.

„Cred că frumuseţea se menţine în primul rând printr-o viaţă armonioasă, printr-o gândire pozitivă. Cu cât ne ating mai puţine comentarii tendenţioase, mai puţine bârfe, care nu fac decât să ne elibereze nişte hormoni foarte toxici pentru organism, cu atât mai bine. Tocmai de aceea trebuie să fim mai buni, să nu îi judecăm pe cei din jur şi să facem orice facem cu pasiune, din tot sufletul, să ne dedicăm și unui lucru important, dar și unuia banal.

Doar atunci când reuşim să fim 100% implicaţi acel lucru va ieşi. Acesta este cel mai tare tratament neinvaziv pe care îl recomand tuturor! Fără efecte secundare. (zâmbește) Astea sunt trucurile mele, pe care le împărtăşesc cu voi. Sunt foarte simple, trebuie doar să fii disciplinat şi să îţi aminteşti în fiecare zi că trebuie să faci totul până la capăt, şi nu cu jumătăţi de măsură.”, a declarat cântăreaţa.

blank