Loredana Groza
Featured, Life

Loredana Groza arată ca o păpușă Barbie. S-a îmbrăcat într-o rochie roz și și-a lăsat picioarele tonifiate la vedere

Vârsta e doar un număr pentru Loredana Groza, artista care s-a redescoperit și reinventat în ultimii ani. Debordează de senzualitate și de încredere în sine, așa că imaginile pe care le împărtășește pe Instagram cu fanii ei sunt de multe ori provocatoare.
Loredana Groza
Este și cazul celei mai recente apariții online, în care solista de 51 de ani apare îmbrăcată într-o rochie roz pal, scurtă, cu vedere la decolteu și la picioarele tonifiate. Loredana arată ca la 30 de ani, așa cum i-au scris și admiratorii în rubrica de comentarii. Cu părul coafat în onduleuri lejere și încălțată cu pantofi cu animal print, solista pare sosia păpușii Barbie.

„Secretul fericirii este libertatea”, a scris ea în dreptul imaginilor și acesta pare a fi conceptul pe care îl urmează. Libertate este ceea ce exprimă ea. Se afișează mereu cum dorește și nu ține cont de gurile rele, ci se ghidează numai după energia pozitivă transmisă de cei care o plac.
blank
Loredana Groza: „Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare”

3

În urmă cu ceva timp, Loredana Groza a declarat că, deși nu are nimic împotriva intervențiilor estetice, ea nu a apelat la nicio astfel de operație. În schimb, cântăreața a spus că pune mare preț pe îngrijirea zilnică ce constă în sport, mâncare simplă și meditație.

4

blank