Showbiz, Stiri

Loredana are datorii la stat de 33.000 de euro

Cantareata se afla in proces cu statul roman pentru o datorie de 33.000 de euro, chiar daca in prima faza a castigat actiunea intentata de cei de la Fisc, care au adus-o din nou in fata judecatorilor, considerand ca firma declarata de blonda drept falimentara cu un an in urma a adus statului prejudicii financiare considerabile.

poze-Loredana-Groza-9-682x1024Loredana are declarate la Registrul Comertului doua firme ca fiind inca in functiune, “Aguarida Unlimited SRL”, infiintata in 2008, care timp de trei ani a mers in pierdere, revenindu-si de abia in 2012, cand a avut o cifra de afaceri de patru ori mai mare ca in trecut, si “Rollywoodfilm SRL”, in asociatie cu sotul Andrei Boncea. Aceasta din urma este specializata pe activitati de consultanta si management si a functionat ireprosabil din 2003 pana in 2009, obtinand profituri destul de mari. Din 2010 insa, firma a mers din ce in ce mai prost, raportand zero la cifra de afaceri, in timp ce profiturile s-au transformat in pierderi de aproape 31.000 de lei in 2010 si 45.000 de lei in 2011.

Si totusi cantareata nu a renuntat la niciuna din firme, dar a apelat anul trecut in instanta, solicitand intrarea in faliment a unei alte firme “Loredana Unlimited SRL”, din cauza unor probleme cu asociata sa, Andreea Diana Tanasescu. Blonda s-a trezit cu o datorie catre stat de 153.000 de lei, motiv pentru care a intrat in panica si a cerut Tribunalului Bucuresti lichidarea societatii in procedura simplicata, cerere de altfel aprobata de instanta.

“Judecatorul nu a identificat in patrimoniul firmei bunuri care sa poata fi valorificate, astfel ca in martie 2013, instanta a decis inchiderea procedurii si radierea firmei Loredana Unlimited SRL! In acest context, Administratia Finantelor Publice (n.r. culmea care a ramas cu datoria) a solicitat atragerea raspunderii patrimoniale a Loredanei Groza, cerere respinsa in instanta in iubire 2014!”

Totusi, Fiscul nu a lasat lucrurile asa si a facut recurs, asa ca Loredana nu a ramas fara probleme si va trebui sa se prezinte la urmatorul termen din ianuarie 2014 in fata Curtii de Apel Bucuresti, de unde spera sa scape cumva de datoria de aproape 30.000 de euro pe care statul vrea sa si-o recupereze.