Showbiz, Stiri

Loredana Chivu şi-a scos nurii şi la piscinele din Bucureşti

Loredana Chivu face victime şi în Capitală, unde îşi expune formele cu mare dărnicie.

loredana chivu (1)Frumoasa blondă abia a revenit de la mare, dar nu poate renunţa la soare. Aşa că a dat iama la piscinele din Bucureşti, etalându-şi formele la plajă, în aceleaşi poziţii incendiare, spre deliciul bărbaţilor.

loredana chivu (2)Loredana Chivu s-a pozat într-o nouă ipostază, aproape indecentă, purtând un costum de baie minuscul, cu slip tanga, stând cu fundul la aparatul foto, pentru a-i înnebuni pe fanii de pe Facebook. Poate pentru a demonstra că pe lângă sânii generoşi, blonda se poate lăuda cu un fund perfect.
În urmă cu o săptămână, Loredana a postat pe internet mai multe fotografii pe care şi le-a făcut de curând, la mare, într-o staţiune de pe litoralul Mării Negre.

Neastâmpărata blondă a purtat costume de baie extrem de generoase, astfel că bărbaţii din jur au fost uluiţi de formele voluptuoase şi de silueta perfectă a acesteia.

Mai mult decât atât, Loredana a vrut să fie şi mai incitantă şi s-a fotografiat în câteva ipostaze deocheate. Una dintre aceste imagini a fost postată de curând şi face valuri pe internet. Cu pielea deja brozată, blonda stă aşezată pe şezlong, cu picioarele depărtate.

Nu disperaţi! Loredana Chivu dă semne că adoră soarele şi sigur va continua să vină pe şezlongurile piscinelor din Capitală.

blank