Starleta spune că este de vină… noul job din Spania!

 loredana_chivu_porno_e326a5a35f

Loredana Chivu le-a scris prietenilor de pe Facebook că este extrem de dezamăgită că este departe de familia ei chiar de Paște, pentru că a acceptat un job în Spania.

Loredana_n

”E primul an în care am ales să muncesc în perioada Paștelui… și nu mă simt bine deloc… E primul an în care sunt departe de familia mea și în care nu am mers la slujba de Înviere!! Mi-aș fi dorit să înrosesc ouăle cu mama, să simt miros de drob și cozonaci în casă… să mă cert cu frati-miu pt mașini:)) să îmi vizitez prietenii, vecinii, oamenii dragi sufletului meu… Nu se poate!! Dar mă consolez cu gândul că fac o bucurie altor oameni… celor care mă plac și mă apreciază și care diseară o să vină la evenimentul din Fraga! Vă mulțumesc și vă iubesc și cu sufletul vă spun Paște Fericit! Să aveți lumină în inimă și suflete!”, a scris Loredana Chivu pe Facebook.

loredana_chivu_plaja_98ad966473 loredana01_09_a647658b8c

Se pare că asistenta ”păcătoasă” nu trece printr-o perioadă prea bună. Loredana a avut parte de un mare ghinion recent, în timp ce se afla la distracţie, în club. În toiul petrecerii, vedeta s-a trezit că geanta cu care venise şi în care avea banii şi toate actele i-au dispărut.

loredana_78_8909f04843

 

Citeste si...
Hrebenciuc dă asigurări că nu se va rupe USL "mâine în niciun caz"