Showbiz, Stiri

Loredana Chivu, mult mai scumpă!

Leo de la Strehaia:”Toată viaţa ei şi-a dorit să fie Bianca Drăguşanu”

61428706

La scurt timp dupa ce s-au linistit apele cu Loredana Chivu si Leo de la Strehaia, numele celor doi apar din nou impreuna. Si de aceasta data blonda este cea castigatoare, insa omul de afaceri da in vileag detalii intime despre asistenta tv.

61426352

Se stie ca bonda participa la diverse petreceri, in calitate de invitat-hostess pentru un onorariu de 300 de euro. Surse din preajma organizatorilor unor astfel de evenimente sustin ca, dupa ce Leo de la Strehaia a inceput scandalul cu asistenta TV, cea din urma a inceput sa aiba pretentii mai mari pentru a delecta barbatii la petreceri, cu formele ei apetisante. Daca, la inceput, pentru un onorariu de 300 de euro, statea pana dimineata si dansa si socializa cu toti invitatii, acum, nici nu mai vrea sa se deranjeze pentru o suma mai mica de 1500 de euro.

61427585

O mare parte din „vina” pare sa o aiba, insa, si Florin Salam nu doar Leo de la Strehaia si cantaretii de muzica de petrecere care au ofertat-o pentru a aparea in videoclipurile lor, crescandu-i, astfel, atat cota, dar si tariful.

61432121

Se pare totusi, ca Loredana urmareste acest salt de cativa ani, avand un idol pe care nu doar ca vrea sa-l ajunga, ci chiar sa-l depaseasca. Motivul real pentru care Chivu si-a marit cota se datoreaza Biancai Dragusanu pe care o considera un mentor, in acest domeniu.

61432112

Dupa ce a ocupat postul de asistenta pe care roscata l-a lasat liber, Lore a facut tot posibilul sa aiba acelasi tarif pentru evenimente si chiar sa-si creeze o viata ca a roscatei.

61419599

Contactat telefonic, Leo de la Strehaia ne-a confirmat zvonurile cum ca asistenta tv o are ca model pe Bianca Dragusanu. „Asta (n.r. Loredana Chivu) a urmarit de la incept sa inceapa un scandal cu mine, tocmai pentru a-si mari cota. Voia de mult sa fie ca Bianca Dragusanu. Mi-a spus mereu. Mai mult, cand mi-a cerut masina, mi-a spus ca vrea una ca a Biancai. Nu pot sa cred ca a ajuns sa ceara 1500 de euro. Scoancsa nu merita niciodata atatia bani”, ne-a declarat Leo de la Strehaia.

 

blank