Showbiz, Stiri

Loredana Chivu a făcut videochat! O spune chiar ea

Dezvăluirea a făcut-o unui prieten, în timp ce-şi bârfea fostul iubit!

Loredana Chivu

Loredana Chivu a recunoscut intr-o inregistrare audio ca a facut videochat si spune ca nu i se pare nimic iesit din comun fiindca toate fetele „fac asta”.

Loredana Chivu a recunost acest lucru in timp ce ii facea niste marturisiri prietenului ei Marius Televijeen. Aceasta era nervoasa din cauza fostului ei iubit, Boromir, care, sustine ea, vrea sa ii faca rau.

„Inregistrare cu Loredana Chivu in care se confesa lui Marius Televijeen din Pitesti. Aceasta recunoaste ca a facut video chat si multe alte lucruri”, scrie la descrierea clipului.

Loredana Chivu este ofticata fiindca Leo de la Strehaia o acuza ca a facut videochat. Blonda este foc si para pe el si il desfiinteaza in convorbirea pe care o are cu Marius.

„Am auzit de la el ca am facut eu videochat, ce e cu asta? Oricum toate fetele au facut videochat. Boromir este obsedat de mine. Face orice numai sa ajunga in anturajul meu. El n-a fost niciodata la Million, ghici ce, unde imi dau eu check intra si el. S-a si combinat cu una de pe acolo. E terminat. E distrus pe viata. Ar trebui sa respecte fetele care au stat cu el. Vreau sa ma lase pe mine in pace. N-am vorbit niciodata urat de el. Nu le-am spus la fete ce are, ce nu are. Eu nu as mai fi stat cu el. Numai eu stiu ce am tras cu el. Nu am avut niciun lux din partea lui, n-am stat cu el pe interes. Nu accept sa vorbeasca despre mine oamenii pe care ii cunosc, daca ma vorbeste pe mine de rau, inseamna ca se vorbeste pe el de rau. Nu s-a pus niciodata problema de bani intre noi. Ne cunoastem de multi ani, de cand aveam 15 ani. Am stat vreo patru ani impreuna. Stii ce m-a deranjat cel mai tare, ajunsese sa se dea pe internet si la prietena lui fratele meu. Acum umbla cu Larisa, aia care danseaza la bara”, a spus ea.

Aşa o fi, Loredana s-o simţi hărţuită de Boromir! Dar Loredana de ce hărţuieşte limba română?! 

blank