Între concertele programate la începutul acestui an, Loredana a reușit să își rezerve o vacanță de patru zile într-una din cele mai speciale și mai admirate destinații turistice din lume. Artista a trăit o experiență unică, alături de fiica ei, Elena, la Six Senses Zighy Bay, cel mai premiat resort eco din Orientul Mijlociu, aflat la doar două ore de mers cu mașina din Dubai, imediat după granița cu Oman, pe o plajă retrasă, înconjurată de munți stâncoși.

Loredana a plecat din București duminică seară, cu puțin timp înainte ca zăpada și gerul să se aștearnă în capitală, și, după patru ore și jumătate de zbor cu flydubai, la Business Class, în cea mai nouă aeronavă 737 Max 8, a ajuns, alături de Elena, în Dubai. De acolo au fost preluate de mașina Six Senses și, după nici două ore de mers, au ajuns în paradisul eco din Oman.

Acolo s-au cazat într-o vilă pe plajă, construită din piatră și chirpici, în stilul satelor omaneze, așa cum prevede tradiția locală de mii de ani. Resortul Six Senses Zighy Bay este astfel multi-premiat pentru că respectă natura și crează un mediu de trăi în respect față de natură și de comunitățile locale. De altfel, lângă resort se află un sat tradițional omanez, locuit, reconstruit de proprietarii resortului.

Timp de patru zile, Loredana și Elena au avut parte de răsfăț de cinci stele în totală concordanță cu natura: mâncare organică, din ingrediente cultivate în grădinile și livezile resortului, apă pură, desalinizată prin procedee ultramoderne, bucătărie locală, sesiuni de spa, yoga și pilates, s-au plimbat cu bicicleta pe aleile resortului, printre vile de piatră, grădini, palmieri și curmali, au mers desculțe, conform politicii recomandate de resort, pentru o conexiune cât mai puternică cu natura, s-au bronzat pe plaja imensă cu nisip fin, au înotat în piscina proprie, din curtea vilei, ori în cea mare, a resortului, cu apă sărată, au dormit în paturi cu saltea și lenjerie special concepute pentru a oferi cel mai odihnitor somn posibil.

Citeste si...
Mihaela Rădulescu, RELAŢIE cu un MINISTRU din cabinetul Ponta?

Într-una din zile au mers într-una din croazierele resortului, ajungând cu vasul pe plaje pustii de pe coasta omaneză. Acolo au putut face snorkeling și să admire în voia fauna marină și coralii colorați.

„Six Senses este un refugiu pentru minte și pentru corp. Totul este gândit pentru a te reechilibra din toate punctele de vedere. Este un paradis al calmului și relaxării. Ești în mijlocul naturii, având într-o parte marea azurie, calmă, și, în cealaltă parte, bariera de munți stâncoși.

Este un loc cu o energie specială. Oricât de stresat și obosit ai fi, când ajungi aici parcă devii alt om. Ești relaxat, timpul parcă se dilată, și te bucuri de viață și de natură ca niciodată. Mâncarea este 100% organică, special concepută de chefi cu experință în ceea ce privește stilul de viață sănătos, iar personalul este de o amabilitate și de un profesionalism cum rar întâlnești. Îmi doresc să revenim aici cât de curând posibil pentru o perioadă mai lungă de timp. Este la doar două ore de mers cu mașina de Dubai. De la București ai astfel un singur zbor. Poți avea o vacanță perfectă îmbinând shoppingul și atracțiile din Dubai cu plaja perfectă și cu experiența eco unică de la Six Senses Zighy Bay”, povestește Loredana.

La Six Senses Zighy Bay și-au mai petrecut vacanțele și alte vedete cunoscute din showbiz precum Delia sau Andreea Esca. Fan al conceptului Six Senses este și Cătălin Botezatu, cel care a petrecut o vacanță de neuitat vara trecută în resortul Six Senses Laamu din Maldive.

Resorturi Six Senses se află și în Thailanda (Koh Samui și Yao Noi), Vietnam (Con Dao, Ninh Van Bay), Seychelles, China, Fiji, Franța, Turcia și Portugalia.