Showbiz, Stiri

Lora a venit în Bucureşti cu trenul personal, cu doi lei în buzunar

Lora a ajuns cunoscută de o ţară întreagă, mai ales după apariţiile televizate. Poate vă amintiţi de prestaţiile ei remarcabile din emisiunea „Te cunosc de undeva” sau de sensibilitatea ei ca jurat la emisiunea „Next Star”, ambele difuzate de Antena 1.

Lora sexy

Dar cine este omul Lora, fetiţa care visa scena încă de când era un dop de fată, undeva într-un sat din Vaslui?!

Lora micaÎn copilărie, acolo la ţară, i s-a spus să-şi bage minţile în cap şi să lase muzica. Tatăl, medic specialist chirurg urolog, s-a grăbit să o vegheze din ceruri pe când Lora avea numai 4ani. Mai târziu, în timp ce făcea şcoala generală şi apoi liceul din Galaţi mama, farmacistă, a avertizat-o că nu va face nimic cântând şi ar fi bine să… tacă. Însă Lora fredona cât era ziua de lungă prin casă şi în faţa prietenilor.

Lora aziMuzica a fost şi este cea mai mare pasiune a Lorei. Şi pentru că nimeni nu o înţelegea a plecat în lume să-şi împlinească visul. A plecat de acasă cu un tren personal, cu destinaţia Bucureşti. Avea doi lei în buzunar.

Dar aici a început frumoasa nebunie. S-a băgat backing vocalist într-o trupă rock, ‘FM’, care a iniţiat-o, iar în 2004 a decis să participe la concursul ‘Star Factory’ – unul dintre cele mai tari concursuri de atunci. Lora a ieşit pe locul 2.

În 2006 a format trupa Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga. Trupa a debutat cu piesa „Have some fun with 21”, imnul Radio 21 din acel an. În 2007, Wassabi a participat cu „Do the tango” la selecţia naţională Eurovision Song Contest şi tot în acelaşi an, alături de Morandi cu piesa „Crazy”. Deşi fanii au susţinut piesele, ele nu au ajuns să reprezinte România la Eurovision.

Pe data de 1 aprilie 2009, Lora se desparte de trupa Wassabi şi porneşte pe un nou drum. După 8 luni, revine în industria muzicală şi participă la ediţia din 2010 a concursului Eurovision cu piesa „Come along”. O cântă în duet cu Sonny Flame şi adună 10.000 de voturi din partea publicului.

Tot în 2010, Lora a colaborat cu artiştii JJ, Matteo şi Vunk, iar vara a avut onoarea să cânte în deschiderea concertului Faithless de la Ciuc Summer Fest alături de trupa Sensor. Ce realizare!

În toamna lui 2010, Lora a lansat videoclipul ‘Hot Spot’ ft Phelipe, deşi nu a promovat piesa ca single.

În ianuarie 2011, Lora şi-a lansat primul său single solo: `No More Tears` şi a semnat cu casa de producţie a lui Adrian Sina de la Akcent – Sisterhood Live Records. Adi a rămas plăcut impresionat de vocea Lorei. Restul, e istorie…

Lora s-a căsătorit cu un artist, ca şi ea, actorul Dan Badea

Destinul i l-a scos în cale pe actorul Dan Badea, omul care i-a oferit tot ce a avut nevoie, dar mai ales iubire. S-au văzut şi s-au plăcut, iar anul trecut, chiar de ziua lor de naştere. Şi Dan şi Lora sunt născuţi pe 23 iulie.

Viaţa Lorei se împarte acum între familie şi concerte, între Dan şi fanii săi, de care are grijă zilnic trimiţându-le mesaje pe adresa ei de Facebook.

Nu-i plac mincinoşii şi verifică de câte ori apare o rugăminte de ajutor pe pagina ei. Prin ONG-urile de profil a ajutat o mulţime de oameni care aveau nevoie cu adevărat de sprijin. Fanii o iubesc şi îi ştiu fiecare detaliu din cariera ei frumoasă. A fost bolnavă şi a ajuns la operaţie. Toţi s-au rugat pentru sănătatea ei. Şi au reuşit, au învins boala împreună cu Lora.

A, da, să nu uit de un element important. Lora este foarte frumoasă şi tot atât de generoasă. Cumva, frumuseţea asta exterioară se măsoară cu altruismul ei. Dacă lucrurile încep să se clatine şi are nevoie de un reper… îl găseşte lângă ea.

„Când lumea o ia razna şi mi se face frică, îmi amintesc cine sunt în braţele lui…” este una dintre cele mai frumoase declaraţii de dragoste făcute recent de Lora soţului său…

Lora, pe numele real Laura Petrescu, a făcut în acest an 31 de ani. Lora a făcut şi va face muzică şi nimeni nu o va opri! Are cineva ceva împotriva acestui fapt?!

Irina Ştefănescu

 

blank