Lora
Featured, Life

Lora spune tot despre relația cu Ionuț Ghenu: ”Nu este doar logodnicul meu”

Cântăreața Lora trăiește o poveste de dragoste alături de Ionuț Ghenu, împreună cu care formează un cuplu de câțiva ani. Artista a mărturisit că actualul ei partener este omul pe care poate conta oricând. Lora a fost căsătorită, însă mariajul ei nu a rezistat probei timpului.

Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014, cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu.

Lora a oferit detalii din relația sa cu Ionuț Ghenu pentru revista Avantaje. ”Pentru mine, Ionuț nu este doar logodnicul meu, este omul pe care știu că pot conta oricând, este cel alături de care simt că merg pe un drum comun și căruia îi împărtășesc atât idei personale, cât și profesionale. Tocmai asta ne-a ajutat, întotdeauna, să îmbinăm cele două arii atât de bine”, a declarat artista.

Lora spune tot despre relația cu Ionuț Ghenu: ”A fost și este omul potrivit”
”Ionuț a fost și este omul potrivit care a apărut într-un moment în care aveam nevoie de cineva ca el. Avem valori comune, avem obiective apropiate în viață și asta a făcut totul să fie mai ușor și să ne consolidăm un drum în care niciunul dintre noi să nu rămână în urmă”, a mai spus Lora.

Întrebată despre cum gestionează conflictele din cuplu și despre ce o scoate din sărite la partenerul ei, Lora a răspuns:

”Nu cred că este vorba despre a ceda, ci despre cât de bine ne cunoaștem și despre cât de bine știm cum reacționează fiecare. Suntem împreună de mult timp, am apucat să vedem cum ne comportăm în diferite situații, ce ne place, ce ne deranjează. Așa că acum este mult mai ușor să depășim orice moment și să-l vedem doar ca pe o altă provocare peste care nu am avut probleme să pășim împreună. (…) Dacă ceva din ceea ce face persoana de lângă tine „te scoate din sărite”, nu cred că ești în relația potrivită. Evident că sunt anumite lucruri care te pot deranja, dar este important să le discuți și să mergi înainte. Nu cred că trebuie să schimbi tot ceea ce ești, ci trebuie să înveți să te adaptezi într-o relație. Mai ales într-una de lungă durată”.
Lora
                                  Lora și Ionuț Ghenu | Sursa Foto – Facebook

Lora a fost prezentatoare la emisiunea ”Vorbește lumea”, în locul Adelei Popescu
Lora este o cântăreață de succes, dar și prezentatoare de televiziune, aceasta înlocuind-o la Pro TV pe Adela Popescu. În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii – Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Pentru a se proteja, Adela a decis să renunțe la emisiunea ”Vorbește lumea”, fiind înlocuită de cântăreața Lora. Vedeta a prezentat „Vorbește lumea” alături de Cove și în al doilea concediu de maternitate al Adelei Popescu.
3
Lora, alături de Cove | Sursa Foto – Facebook
În data de 11 iunie 2021, Lora a luat decizia de a renunța la emisiunea ”Vorbește lumea”. Aceasta a explicat că vrea să se ocupe de proiectele personale.

”Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac ca să fiu prezentatoare de matinal luni -vineri. Abia am reușit să fac față prima dată. Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu pentru că am un business de crescut… Este greu să faci tot ce fac eu – o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci, mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente. Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar asta e principalul motiv și consider că este întemeiat”, a declarat Lora.