Lora
Showbiz

Lora, jucăușă și în formă maximă, pe o plajă exotică, în timp ce dansează în costum de baie. „Imagini cu mine fericită”

Într-o super formă fizică și cu o dispoziție de zile mari la purtător, Lora le-a arătat fanilor ei un scurt filmuleț în care dansează jucăușă pe o plajă exotică.

Lora a umblat la sertarul cu amintiri și a scos câteva imagini dragi ei, care o arată fericită și solară, în timp ce țopăie și dansează la malul mării. Lora știe că este o femeie superbă, sigură pe ea și senzuală, așa că nu ezită să-și pună atuurile în valoare. Așa a făcut și de data aceasta, când s-a arătat în ipostaze „hot”.

„Dragă „NI”, generează imagini cu mine fericită. *NI = inteligență naturală”, a scris blonda în dreptul scurtului filmuleț în care apare la asfințit, într-un costum de baie negru, jucăușă și cu un zâmbet larg pe chip.

Are sau nu Lora operații estetice?

„Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie carae e iubită de bărbatul din viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine.

Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta”, a declarat Lora pentru revista Viva, în 2019.

blank