Showbiz, Stiri

Lora, anunt-soc: “Am luat in calcul si varianta de a divorta”

Lora si sotul sau trec, de mai bine de un an, prin mari probleme in casnicie. Vedeta a marturisit recent ca a luat in calcul si varianta de a divorta.

Lora--anunt-soc---Am-luat-in-calcul-si-varianta-de-a-divorta-

Artista a dezvaluit ca problemele in casnicia sa au aparut din cauza programului sau foarte incarcat.

“Lumea ma vede singura de un an si ceva, asta nu pot sa neg. Asa este. In relatia mea cu Dan exista iubire si exista respect, dar uneori nu este de ajuns. Noi ne-am facut un mare bine unul altuia, nu ne-am cunoscut intamplator, am adus mult bine unul in viata celuilalt, am facut lucruri impreuna, ne-am ajutat reciproc.
Am luat in calcul si varianta de a divorta. In viata, trebuie sa fii confortabil cu orice situatie si sa accepti ca ti se poate intampla orice. Acum stam si ne gandim amandoi ce o sa facem pe viitor? Eu ma bucur de un singur lucru, noi nu avem certuri, nu avem scandaluri, nu ne facem reprosuri. Doar ca nu ne gasim timp, unul pentru celalalt. Totul se duce intr-o directie diferita, care ma sperie. Dar nnu vom lua o decizie pripita, vom sta, ne vom gandit si vom trece totul prin toate filtrele. Relatia noastra e ca un copil care e neglijat. Iar acum trebuie sa ne gandim daca putem continua, daca avem suficient incat sa putem continua”, a declarat Lora pentru cancan.ro.

Lora a declarat insa ca, orice decizie ar lua, ea doreste sa ramana un exemplu.

“Cand ai prea mult confort, Dumnezeu iti mai da o lectie din care trebuie sa inveti. Iar eu trebuie sa ma gandesc atat la fericirea mea, cat si la fericirea lui. Lui Dan ii face bine sa fie acastorit cu o femeie care nu are timp? Mie imi face bine sa fiu casatorita cu un barbat care nu are timp? Eu simt ca toamna asta se numara bobocii si ca trebuie sa iau o decizie. Ma ghidez si dupa ceea ce simt. Creierului ii face bine sa se simta confortabil, dar eu fac alegerile cu inima. Daca schimbarea iti bate la usa, atunci trebuie sa o accepti. Oricum, noi chiar daca vom ajunge la divort, vom fi un exemplu. Nu ne vom certa, nu ne vom vorbi urat, ne vom strange mana pentru ca suntem doi oameni normali la cap. Dar, din pacate, doi oameni care nu au o viata normala”, a mai marturisit solista.