Showbiz, Stiri

Lora a ajuns din nou la doctor!

Cântăreţei i s-a facut rău la un concert!

media_138150069011655600

 Lora a avut grave probleme de sanatate si a fost la un pas sa isi anuleze ultimul concert, avut în urmă cu câteva zile. Artistei i s-a facut rau si a cantat toata seara stand pe scaun.

Sotul ei, Dan Badea, a dezvaluit totul la Acces Direct. “Inainte de concert i-a fost rau. Din cauza oboselii. Se duce la studio toata ziua, noaptea la concerte, nu prea avem timp de somn si uite asa se face ca inainte de concert i s-a facut rau. Acum e bine, are nevoie de ceva odihna si e gata”, a spus Dan Badea, sotul Lorei.

Lora_nunta_01

În urmă cu două ore, Lora a postat un mesaj pe Facebook: “Dragilor, sunt bine si SANATOASA. Acum nu inseamna ca daca mi se face rau de la stomac atunci cand sunt in masina pentru ca se conduce cu viteza ca sa ajung la timp la o intalnire sau la un concert, e ceva anormal, sau am probleme de sanatate. E foarte normal sa ti se dea stomacul peste cap de la viteza, frane bruste si drifturi. Va rog sa nu credeti tot ce auziti sau cititi decat daca auziti din gura mea. Un weekend minunat va doresc”. 

Îi urăm multă sănătate şi putere să ne bucure cu vocea ei minunată! (I.G.)