Lora
Showbiz

Lora a spus adevărul despre relaţia cu Ionuţ Ghenu! De ce nu se căsătoresc, deşi au cinci ani de relaţie

Lora şi Ionuţ Ghenu sunt într-o relaţie de cinci ani. Par mai fericiţi ca niciodată, dar cu toate acestea nu se căsătoresc.

Cântăreaţa şi iubitul ei nu se grăbesc să facă pasul cel mare. Lora a spus că îşi doreşte să-şi întemeieze o familie, dar că aşteaptă ca totul să decurgă natural. Pe principiul „toate la timpul lor”, Lora se axează în mod special pe cariera muzicală.

„Ăsta cred că e cel mai mare defect al meu, încep să îl simt ca pe un defect, că pun cariera pe primul loc. Cred, cumva, că asta ar fi ordinea firească a lucrurilor. Să faci o casă într-un anumit fel, să fie totul pregătit perfect și după aceea să vină copilul”. Dar vorbesc cu foarte multe femei care îmi spun să nu mai fac asta, (pentru că) nu are sens. Vin toate când trebuie să vină, nu trebuie să mai amân formarea unei familii”, a declarat Lora, potrivit Unica.

Lora a mai spus, în urmă cu puţin timp, că aveau de gând să facă pasul cel mare, dar planurile le-au fost date peste cap din cauza pandemiei.

„Pașii se tot fac. Zilnic facem pași spre o relație mult mai frumoasa. Suntem ca cei mai buni prieteni, ne iubim enorm, însă pandemia a amânat tot ce ne-am planificat. Urmează cu siguranță, însă mai durează.”, a mai spus Lora la Antena Stars, în urmă cu puțin timp.

Lora a mai fost căsătorită o dată
Lora şi Dan Badea au fost căsătoriţi timp de doi ani, dar în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate. La momentul divorţului, cei doi au spus că nu se potrivesc şi că vor rămâne prieteni în continuare.

Recent, Lora a spus tot adevărul despre divorţ, agresiune fizică şi verbală şi compromisurile pe care ar fi trebuit să le facă pentru a rămâne în acea relaţie.

„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a spus Lora la emisiunea „Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.