lora
Featured, Showbiz

Lora a făcut ravagii pe internet cu o poză în care poartă doar un neglijeu roșu

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar acum, de când a înlocuit-o pe Adela Popescu, aceasta este în centrul atenției.

Lora traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, întrucât a revenit pe micile ecrane, în calitate de prezentatoare a emisiunii Vorbește Lumea. Între timp, aceasta își surprinde fanii cu imagini îndrăznețe, în cadrul cărora pozează în ipostaze senzuale.
lora 222
De curând, cântăreața a făcut publică o imagine în care apare îmbrăcată într-un neglijeu roșu, ce-i cade lejer pe trup, lăsându-i la vedere bustul.

Evident, fotografia a atras numeroase aprecieri, dar și comentarii din partea fanilor.

”Ești superbă, femeie!”, ”Ești un înger!”, ”Arăți demențial!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

De asemenea, unul dintre internauți a solicitat ca iubitul ei să intervină, întrucât fotografiile pe care le postează sunt mult prea sexy: ”Ionuț Ghenu, trebuie să iei măsuri că e prea sexy domnișoara!”

LORA, ÎN LOCUL ADELEI POPESCU CARE VA DEVENI MAMĂ PENTRU A TREIA OARĂ
Adela Popescu şi Radu Vâlcan vor deveni din nou părinţi pentru a treia oară, motiv pentru care aceasta a decis să se retragă din emisiunea pe care o modera, având în vedere pandemia de coronavirus. Vestea i-a bucurat enorm, însă ei nu au dorit, deocamdată, să dezvăluie sexul copilului.

“Am aflat că vom deveni, din nou, părinţi cu aproximativ trei luni şi ceva în urmă, aproape patru luni. Noi ştiam, evident. Dar am aşteptat momentul oportun să dăm vestea. Am vrut să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă.

Acum suntem fericiţi, îi simţim şi pe cei aproape nouă că împărtăşesc aceleaşi trăiri pe care le avem şi noi acum în momentele acestea”, a povestit și Radu Vâlcan, soțul Adelei.