International, Stiri

Logodnica portarului Argentinei a luat-o în bot, la propriu!

Nesătulă! Starleta a fost filmată făcând sex oral, altui bărbat!

11 (14)

Soc in lumea fotbalului! Logodnica lui Sergio Romero, portarul Argentinei, a fost prinsa in „offside”. Si vorbim de un offside cat casa, daca tinem cont ca mirobolanta Sofia Clerici a fost filmata in timp ce facea sex oral. Nu iubitului, ci altui barbat!

sex oral1

In varsta de 24 de ani, Sofia este de meserie actrita si manechin. A devenit celebra anul trecut, cand a tinut coperta lunii august a revistei Playboy, editia argentiniana.

11 (10)

Datorita tatuajelor ei exotice, apetisanta bruneta nu doar ca a tinut coperta celebrei publicatii, dar a fost desemnata „Miss Playboy Tatoo”.

sex oral2

Lucrurile merg cat se poate de bine si pe plan amoros. Sau, mai bine spus, mergeau. Asta pentru ca, recent, in presa argentinianca a aparut un filmulet in care apare Sofia in timp ce facea sex oral. Si nu lui Sergio Romero, logodnicul ei, ci unui alt barbat.

sex oral

Sofia si Sergio s-au cunoscut in urma cu cativa ani, la o petrecere ce a avut loc in Buenos Aires. Pe atunci casatorit cu o alta bomba sexy – Eliana Guercio – portarul echipei nationale a Argentinei a fost fermecat atat de mult de formele brunetei incat a renuntat la sotia lui si s-a cuplat cu Sofia, cu care avea sa se si logodeasca ulterior.

11 (11)

În conditiile actuale, e greu de crezut că nunta va mai avea loc…

11 (12)

11 (13)

unntrfdamed

unnamed

unnamppoooed

blank