Featured, Life

Locuri în care nu ar trebui să faci sex vreodată

Ești tentată de ideea unei partide de sex la plajă? La birou sau… în cabina de probă a unui magazin? E timpul să îți reevaluezi opțiunile.

Într-adevăr, ideea de a face sex într-un loc interzis poate părea foarte incitantă… la început. Este exact ceea ce tu și iubitul tău vă doriți: o aventură ieșită din comun, o experiență care să vă „condimenteze“ viața sexuală și să vă ajute să scăpați de rutină. Și da, în cărți, filme sau seriale, un astfel de scenariu este foarte convingător, numai că, să fim serioase, realitatea este mult mai complicată și nu are nicio legătură cu ficțiunea. Sexul într-un loc public implică o expunere destul de mare și, de cele mai multe ori, este supraevaluat. Așadar, dacă plănuiești să dai frâu liber fanteziilor tale erotice, e timpul să faci un pas înapoi și să reconsideri situația: sexul poate fi grozav oriunde și asta ține doar de tine și de partenerul tău. Iar dacă încă ești ispitită de ideea unei explozii de adrenalină într-un unui loc interzis, îți spunem toate motivele pentru care ar trebui să te răzgândești.

Nu… în cabina de probă a unui magazin.

Probezi o rochie scurtă, vaporoasă, te gândești că este numai bună pentru o vară toridă și îți chemi iubitul în cabină să îi ceri părerea. Adevărul este că lui nu prea îi pasă de rochia ta și ar fi mult mai fericit dacă ai scăpa de ea rapid. Sunteți amândoi în acea cabină mică, nu aveți foarte mult timp la dispoziție, dar tentația de a fi împreună acolo, la câțiva pași de restul oamenilor, este uriașă. Până la urmă, ce s-ar putea întâmpla? Ei bine, în primul rând nu va fi deloc sexy: spațiul nu este de partea voastră, așa că va trebui să aveți grijă să nu vă audă nimeni și să nu cădeți (în cazul în care cabina are o cortină în loc de ușă, lucrurile sunt și mai dificile). În plus, cât de bine crezi că te poți simți cu toate acele oglinzi în jurul tău? Vei fi atât de ocupată să îți analizezi corpul din fiecare unghi încât vei uita să te bucuri de momentul intim cu iubitul tău. E mai bine să ai răbdare!

Nu… în lift.

Dacă nu mergeți cu liftul unei clădiri cu peste o sută de etaje, atunci nici măcar nu are sens să încercați. Și, bineînțeles, în clădire ar trebui să fiți doar voi doi, ca să nu existe riscul să fiți întrerupți de alții din două în două etaje. Însă ce faci dacă liftul se blochează doar cu tine și el? Ar trebui să aștepți echipa de specialiști care să vină și să vă scoată de acolo, iar o astfel de intervenție poate dura destul de mult uneori. În aceste condiții, vei spune că ideea unei partide de sex în lift nu ți se mai pare imposibilă, numai că uiți un detaliu important: senzația de claustrofobie pe care o vei resimți în interiorul liftului îți va tăia din start elanul. Apoi mai intră în calcul și camerele de supraveghere, care sunt instalate în majoritatea lifturilor din instituţii sau hoteluri. Nu te poți gândi prea mult la intimitate dacă știi că ești blocată în lift și că altcineva stă cu ochii pe tine, nu-i așa? Privește totuși partea bună a lucrurilor: nici măcar Christian Grey și Anastasia Steele din Fifty Shades of Grey nu s-au putut bucura de o partidă de sex în lift.

1953, Film Title: FROM HERE TO ETERNITY, Director: FRED ZINNEMANN, Studio: COLUMBIA, Pictured: 1953, AWARDS – ACADEMY, BATHING SUIT, BEACH, BEST PICTURE, CLOTHING, DRAMA, HAWAII, DEBORAH KERR, KISSING, BURT LANCASTER, LOVE (WARTIME ROMANCE), LYING DOWN, MILITARY-LIFE, ROMANCE, WAR, OSCAR RETRO, SAND, OUTDOORS.

Nu… la plajă sau la piscină.

Sunt atât de multe motive pentru care nu ar trebui să faci sex la plajă sau la piscină încât nici nu știm cu care să începem! Da, știm, ai văzut toate acele filme (From Here to Eternity, The Blue Lagoon) în care sexul la plajă părea cea mai senzuală experiență posibilă și te-ai gândit că e cazul să încerci și tu. Nu vrem acum să îți stricăm fantezia, dar… cum plănuiești să te descurci cu nisipul, unul dintre principalii inamici ai sexului la plajă? Orice ai face, nu poți scăpa de el și nu credem că îți dorești o infecție sau o iritație gravă din cauza lui. Iar asta nu e tot. Apa împiedică lubrifierea și, astfel, sexul în mare (sau în piscină) poate deveni rapid o experiență extrem de neplăcută și chiar… dureroasă. Ca să nu mai vorbim de faptul că în apă există o mulțime de bacterii și de substanțe chimice (clorul din piscine, în special) care îți pot afecta acea zonă atât de sensibilă. Și oare mai e nevoie să îți spunem că există riscul să fii văzută și să ai probleme de natură… legală? Cu siguranță îți amintești de Samantha, în Sex and the City 2, care a fost arestată în Abu Dhabi pentru comportament indecent în public? Sigur, nu suntem în Abu Dhabi, dar există și la noi reglementări în acest sens, așa că ai grijă ca noaptea pasională cu iubitul tău să nu se încheie cu un drum la secția de poliție!

Nu… în toaleta avionului sau a trenului.

Toată lumea vorbește despre sexul în avion, deși scenariul nu e deloc plauzibil. De ce? În primul rând, este aproape imposibil ca într-o astfel de toaletă să încapă două persoane în același timp, așa că apare din start un dezavantaj: tu și iubitul tău nu veți avea prea multă libertate de mișcare (asta dacă reușiți, înainte de toate, să vă strecurați împreună). În al doilea rând, vorbim despre o toaletă publică: cât de incitant poate fi să faci sex într-un loc ca acesta? Mai mult, gândește-te că, dincolo de ușă, vor fi întotdeauna câțiva oameni care vor sta la coadă, auzind tot ce se petrece. Iar faptul că au de așteptat din cauza hormonilor voștri agitați nu îi va face să aibă un comportament prea simpatic. Hmm, încă nu te-ai convins că sexul în avion nu este indicat? Atunci este momentul să îți reamintim de existența turbulențelor: sunt destul de neplăcute chiar și când stai pe scaunul tău, cu centura prinsă cât mai strâns cu putință, și poate că nu ar fi tocmai bine să te surprindă în toaleta avionului, în timp ce încerci „să lucrezi“ cu partenerul tău la poziția potrivită pentru acel spațiu limitat. Soluția perfectă la bordul avionului? Abstinență totală!

Nu… la birou.

În principiu, lumea vine la birou pentru pentru a lucra… fără alte distrageri! Dar, dacă ai o relație cu un coleg care lucrează în același loc cu tine, situația tinde să se complice puțin. Desigur, nu spunem că o astfel de legătură nu poate funcționa, doar că trebuie să ții cont de priorități: la birou, concentrează-te exclusiv pe sarcinile tale, chiar dacă știi că în celălalt capăt al holului se află iubitul tău. Și, neapărat, ia-ți gândul de la sex în timpul orelor de lucru! E de înțeles că vrei să schimbi puțin registrul clasic și să experimentezi ceva neconvențional, dar chiar vrei să îți riști jobul pentru asta? Până nu va exista peste tot un On-Call Room ca în Grey’s Anatomy, e mai bine să fii precaută și să te lași dusă de val… doar după terminarea programului.