Showbiz, Stiri

Locuinţa Mariei Marinescu, percheziţionată într-un dosar de trafic de droguri

Locuinţa Mariei Marinescu, percheziţionată într-un dosar de trafic de droguri

 

maria-marinescu-este-ok-in-bucatarie-crop-644x416Datorită faptului că soţul ei este arestat în Franţa pentru trafic de droguri, poliţiştii români şi francezi au percheziţionat casa creatoarei de modă Maria Marinescu.

 

Percheziţia a început la ora şapte dimineaţa, iar acţiunea a fost coordonată de procurorul francez care instrumentează dosarul lui Frank Colin. Anchetatorii au confiscat o sumă importantă de bani şi mai multe înscrisuri. Încercând să evite ziariştii, poliţiştii au intrat în casa creatoarei de modă, pe o intrare laterală.

 

La Parchet a fost chemat şi Daniel Neacşu, zis Dan Cioară, iubitul fotomodelului Beatrice Tican, şi asta pentru că bărbatul a fost asociat cu firma YDA Travel, cea care se ocupă de biletele de călătorie ale lui Frank Colin şi ale soţiei sale.

 

Potrivit presei franceze, pe 20 martie, autorităţile din Punta Cana, Republica Dominicană, au descoperit un avion care transporta aproape 700 de kilograme de cocaina, iar în acel moment s-au făcut 38 de arestări. Câteva zile mai târziu, autorităţile l-au interceptat şi pe Frank Colin, în momentul în care a aterizat la Paris. Soţul Mariei Marinescu, care a fost luptător în Legiunea Străină, se află în prezent în închisoare, find acuzat de trafic de droguri.

blank