International, Stiri

Locuieşte cu soţul şi cu amantul sub acelaşi acoperiş

Îi iubeşte atât de mult încât nu poate alege, iar bărbaţii au acceptat situaţia

paul-butzki-maria-butzki-and-peter-gruman-1739738_99310500
Maria, între soţ (stânga) şi amant

„Oamenii cred că este ceva ciudat, însă eu îi iubesc pe ambii bărbaţi şi nu mă pot decide asupra unuia dintre ei”, spune o mamă a doi a copii.

În momentul în care Maria Butyki şi-a părăsit soţul Paul, pentru un alt bărbat, aceasta şi-a dat seama cât de mult îi lipseşte bărbatul cu care s-a măritat. Pe de cealaltă parte, ea nu îşi poate imagina viaţa fără iubitul ei, Peter Gruman.

Cei doi bărbaţi au devenit prieteni, aşa că ea a venit cu soluţia şi s-au mutat toţi într-o casă în Barking, scrie presa britanica. Astfel că astăzi, Maria, 33 de ani, Paul, 37 de ani, Peter, 36 de ani, şi cei doi copii Laura, 16 ani, şi Amy 12 ani, stau sub acelaţi acoperiş.

„Când l-am părăsit pe Paul era o gaură imensă în viaţa mea, însă ideea că nu l-aş mai putea vedea vreodată pe Peter mă înnebunea, aşa că să locuiesc cu amândoi era singura soluţie.”, a spus Maria.

sunday-mirror-only-maria-butzki-with-her-family-1739737_45471200

Partea interesantă este că cei doi bărbaţi au legat o relaţie de prietenie între ei. „Peter este un bărbat grozav. Când Maria s-a băgat în relaţie cu el am fost devastat, însă după ce l-am cunoscut mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Amândurora ne place să pescuim şi el este ca un tată surogat pentru copii”, a spus Paul.

Maria avea 15 ani când l-a întâlnit la şcoală pe Paul pentru prima dată. După doi ani de relaţie, femeia a rămas însărcinată. Paul a cerut-o în căsătorie şi Maria a acceptat. În 2006, mariajul lor a început să scârţâie.

Peter devenise noul manager la locul de muncă al Mariei. Bărbatul era şi el căsătorit. Cei doi au început să se întâlnească în secret şi cu timpul au devenit foarte apropiaţi.

Ulterior, cei doi s-au mutat împreună, însă Paul şi copii erau devastaţi de această veste, iar după câteva luni, Maria a revenit acasă deoarece îi lipsea familia. Astfel, cei doi bărbaţi s-au împrietenit, iar ideea Mariei de a se muta cu noul iubit în casă a fost acceptată şi de soţul ei.

„Multe persoane sunt şocate şi cred că nu este deloc bine de fac”, a mai completat femeia.

 

 

blank