International, Stiri

Liz Taylor si sexul cu presedintii americani

Liz Taylor si sexul cu presedintii americani

blank

Noua biografie a legendarei actrite Liz Taylor scoate la iveala cateva detalii incendiare din viata divei. A facut sex cu doi presedinti americani si nu s-a dat inapoi de la ménage a trois. A fost casatorita de 8 ori, insa marea ei dragoste a fost actorul Richard Burton, cu care s-a casatorit de doua ori de-a lungul vietii.

„Ma trata ca pe o femeie matura si ma emotiona. Stateam pe canapea si parea ca nu indrazneste sa intre in mine. Eu am devenit agresorul”, dezvaluie Liz Taylor despre relatia sa cu presedintele american, Ronald Reagan, pe vremea cand Taylor era inca o adolescenta.

Mai tarziu, insa a fost curtata de un alt presedinte important al Americii, J.F. Kennedy, acesta cazand prada cu repeziciune frumusetei pustoaicei Taylor intalnindu-se sporadic pentru relatii sexuale, in mai multe ocazii. In compania lui J.F. Kennedy, frumoasa actrita nu s-a dat inapoi nici de la sexul in trei, pe care presedintele i l-a propus si celebrului om de televiziune Robert Stack. Cei trei si-au indeplinit fantezia sexuala intr-o piscina, in timp ce Liz Taylor se afla deja la cel de-al patrulea mariaj cu Eddie Fisher.

 

Noua biografie a actritei Liz Taylor, castigatoare a 2 Oscar si una dintre cele mai frumoase si talentate femei din istoria cinematografiei, a fost lansata de curand in America de catre scriitorii  Danforth Prince şi Darwin Potter, acestia bazandu-si dezvaluirile pe marturii ale apropiatilor actritei.

 

Gianian Boldu

blank