Liviu Vârciu
Showbiz

Liviu Vârciu trece prin chinurile taților de fete. Iubitul Carminei îi provoacă mari dureri de cap

Liviu Vârciu a ajuns în situația taților pe ale căror fete le seducea pe vremea când era un tânăr cântăreț de succes. Fiica sa, Carmina, se iubește cu un tânăr care își câștigă banii din TikTok, iar acest lucru îi provoacă dureri de cap.

Liviu Vârciu a ajuns în situația părinților acelor fete pe care le seducea pe vremea tinereții, când avea succes cu trupa LA. La rându-i tată de fată, artistul are probleme din cauza iubitului acesteia. Carmina are o relație cu un tânăr ce-și cîștigă banii din postările pe internet. Iar nu cu un doctor, un avocat, un inginer sau un IT-ist cu o meserie sigură și bănoasă, așa cum și-ar fi dorit orice tată pentru fiica sa.

Postura de tată de fată, îi ocupă o bună parte din viață și îi provoacă insomnii. Deși încearcă să pară în regulă, atunci când vorbește despre relația fetei, se observă că lui Liviu Vârciu nu-i convine.

„Fata mea face ce vrea cu viața ei, eu am totală încredere în ea. Știe părerea mea, o cunoaște. I-am zis: dacă pe tine te face fericită, sunt și eu fericit, dacă nu o să te mai facă pe tine fericită, o să fiu și eu nefericit. Și nu ar vrea să fiu eu nefericit. Ai să râzi, dar chiar i-am zis: «bravo, tată, nu muncim, stăm pe internet, de ce să muncim, când avem TikTok?»”, a spus Liviu Vârciu, resemnat, despre iubitul fiicei sale.

Liviu Vârciu joacă rolul unui vânzător de haine vechi

Liviu Vârciu își susține fiica

Liviu Vârciu

Carmina a depășit vârsta majoratului și își decide singură calea de urmat, chiar dacă, poate, mai face și greșeli. Și chiar dacă lui Liviu Vârciu nu-i convine, nici nu are cum să o influențeze. A ajuns în situația părinților fostelor sale iubite, care strâmbau din nas la vederea lui, dar evitau să comenteze prea mult.

Ca orice tată de fată, nu poate decât să-și susțină fiica și să-i ofere sprijinul de care are nevoie. El spune că nu-l interesează ce face Carmina, dar tot se ține aproape, să-i sară în ajutor, la nevoie.

„Ceea ce nu e chiar interesant și nici inteligent, pentru că munca e muncă și asta cu TikTok-ul, vin niște bani, dacă vin, că nu știu, n-am întrebat-o și nu e treaba mea. E majoră, e vaccinată, e o domnișoară în toată firea, are peste 18 ani. De la 18 ani am zis: te ajut cu ce vrei tu, nu vreau să știu ce faci, atât timp cât mă respecți. Să facă, cine știe, poate-i iese, poate mai învață ceva de la iubi, habar n-am, dar ceva bun!”, a mai spus artistul.

Vânzător de haine vechi, ironizat de colegi

Citește și  Cătălin Cazacu, vorbe de mahala despre Ramona Olaru. Au fost la un pas de căsătorie

În prezent, Liviu Vârciu joacă în serialul „Bravo, tată!”, o producție difuzat de Antena 1. El a primit rolul unui vânzător de haine second-hand. Serialul este difuzat duminica, cu începere de la ora 20.00.

Rolul i-a atras și ironiile colegilor și amicilor din showbiz. Romică Țociu l-a făcut „bișnițar”, dar Liviu Vârciu nu a ratat ocazia să-l ironizeze din cauza vârstei și a memoriei care dă semne de îmbătrânire. Cu toate acestea, ține să explice că nu este un bișnițar de pe stradă, în serial. Liviu Vârciu spune că rolul este al unui antreprenor care vinde haine vechi și refuză să-și plătească chiria.

„Nu mai poate, nici nu știe unde e, dacă îl întrebi repede unde e, nu mai știe. Crede că e la «Te cunosc de undeva!», nu ți-a cântat și o melodie? Că mai nou e cântăreț! Nu sunt bișnițar, sunt antreprenor, vând haine și nu vreau să plătesc chirie”, a explicat vedeta.

blank