Showbiz, Stiri

Liviu Varciu sufera ca fiica lui s-a indragostit, a pus bodiguarzii pe ea

Liviu Varciu este pregatit sa isi apere fiica cu orice pret, chiar si atunci cand este indragostita

Liviu Varciu fiicaLiviu Varciu traieste o trauma pe care toti taticii din lume o patesc, fiica lui s-a indragostit. Liviu Varciu are o fiica in varsta de 12 ani, pe nume Carmina si declara ca s-a indragostit. Tatal ei este acum in alerta, mai ales ca isi doreste ca fiica lui sa fie sau sa ajunga o femeie demna si cuminte. Liviu Varciu a declarat ca fiica lui o sa iasa doar cu cine o sa ii spuna el si mama fetei, cel putin pana la varsta de 18 ani.

„Tati, sunt indragostita. E dragut baiatul. Imi place de el. Stai calm, tata. Imi place caracterul lui, e amuzant, ne jucam, e ca un frate.”, a spus Carmina, fiica lui Liviu Varciu.

Deja Liviu a pregatit 4 bodiguarzi pentru fiica lui in caz de siguranta, mai ales ca s-a si indragostit acum.

„Carmina a locul intai pe tara la teatru, seamana cu mine. E foarte cuminte, a luat ieri si un 10 plus la matematica. Cu matematica a stricat-o putin, dar in rest e leita ta-su. Pana la 18 ani doar eu cu maica-sa ii spunem cu cine sa iasa. Vreau sa semene cu mama mea si bunica mea, pentru ca ele aurf fost singurele femei cuminti din viata mea. Fata mea o sa aiba 4 bodyguarzi langa ea. Ma doare cand aud ca fiica mea s-a indragostit de cineva care este altul decat tatal ei.”, a spus Liviu Varciu.

 

blank