Şi-a deschis propriul studio de înregistrări, iar prima piesă este realizată cu Pavel Stratan

  liviu-varciu-pavel-stratan

Liviu Varciu este decis sa revina in muzica si, pentru acest lucru, isi va amenaja propriul studio de inregistrari si va lansa o piesa in colaborare cu Pavel Stratan. Din pacate, afacerea cu clubul de noapte a fost inchisa din lipsa de profit.

Liviu Varciu a incercat in ultimii ani sa castige venituri suplimentare deschizandu-si un club de noapte. A incercat sa il puna pe picioare folosindu-se si de notorietatea lui, insa, din pacate, business-ul nu a fost deloc profitabil, astfel ca a decis sa il inchida.

“Am inchis clubul de mult. Toata energia mea se ducea acolo, nu ma mai puteam concentra la altceva. Nu pot spune ca a fost neprofitabil, nu am pierdut, dar nici nu am castigat prea mult. Am incercat cam toate afacerile posibile. Inca nu pot sa ma gandesc la altele, pentru ca mai am doi ani de platit rate la apartament si la casa mamei mele. Dupa ce termin, o sa vad ce alte afaceri pot sa mai fac”, a declarat el în presa mondenă.

Dupa ce a prezentat la Kanal D „Roata Norocului”, Varciu vrea acum sa revina la prima lui dragoste, muzica. In acest sens, isi va inaugura in curand propriul studio de inregistrari.

Il va numi „Studio Milk”, iar in curand vom auzi si o prima piesa, o colaborare inedita cu Pavel Stratan. „Mai am in plan si alti artisti cu care sa colaborez”, a adaugat el.

2 COMENTARII

Comments are closed.