Liviu Vârciu
Showbiz

Liviu Vârciu, probleme grave cu banii. A vândut tot ce a avut

Liviu Vârciu se confruntă cu noi probleme grave cu banii. Artistul urmează să își vândă și apartamentul din Brașov, asta după ce a făcut același lucru și cu imobilul din Capitală al iubitei sale, Anda Călin.

Liviu Vârciu a vândut apartamentul din Capitală al iubitei sale, Anda Călin, iar acum vrea să facă același lucru și cu imobilul din Brașov. Artistul a renunțat la tot pentru produce și partea a doua a filmului „Zăpadă, ceai și dragoste”. El a declarat că nu a găsit un sponsor, dar că are mare încredere în acest proiect.

„Au trecut ceva ani, iar în mai vom filma partea a doua. Am strâns ceva bani. Mai am un apartament la Brașov, îl vând și pe acela. Și gata, am terminat cu toate proprietățile. La prima serie i l-am vândut pe-al Andei, acum pe al meu. Dar am încredere foarte mare în proiect”, a declarat Liviu.

Liviu Vârciu a vândut apartamentul iubitei

În urmă cu mai bine de patru ani, iubita actorului, Anda Călin, și-a vândut apartamentul din Capitală, pentru Liviu Vârciu. El a avut nevoie de 400.000 de euro pentru prima parte a filmului său. Costurile au fost uriașe, chiar dacă nu a fost nevoită să plătească toți actorii.

„Pentru prima parte, actorii au acceptat să joace fără să fie plătiți. Ne-am scos investiția, ne-am plătit toate facturile, dar bani nu prea au mai rămas. Pentru partea a doua, îmi doresc să aduc și doi actori de la Hollywood, sunt în discuții avansate cu aceștia. Mai am nevoie cam de 250.000 de euro, pentru acest film”, a completat Vârciu.

Se axează pe alte proiecte până strânge toți banii

Artistul a declarat că se axează pe serialul „Tătici”, ce va fi difuzat la Antena 1, până va strânge banii pentru filmul său. În acest proiect, el are rol principal.

„Am rolul principal în Tătici, serialul de pe Antena 1. Sunt un tătic cu trei copii. Mămica e Diana Cavalioti, am cunoscut-o la filmări, e o actriță foarte talentată”, a mai spus solistul.

Vârciu are proiecte și cu trupa L.A, cu care merge la festivalurile retro. Artistul a declarat că își dorește să scoată o piesă nouă în două săptămâni.

„Suntem cu festivalurile retro. L-am pus la treabă și pe George Călin, care ne-a promis o piesă nouă în două săptămâni”, a declarat Liviu pentru Cancan.

blank