Cuplul Liviu Vârciu și Anda Călin este istorie! Deși în viața celor doi a apărut un copil în urmă cu câteva luni, iată că cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut de Vârciu, acum două zile.

Dacă anul trecut, pe 25 septembrie, Anda și Liviu erau cei mai fericiți părinți din lume, între timp, Liviu a călcat strâmb și a fost surprins, în luna februarie a acestui an, sărutând-o pe buze pe Roxana Niculae, fostă „bebeluşă” la Cronica Cârcotaşilor, acum asistentă la matinalul de la Antena Stars. Invitat la „Xtra Night Show”, Liviu a evitat să intre în detalii atunci când a fost întrebat despre motivele despărțirii de Anda Călin. 

“Nu știu despre ce evenimente vorbești. Eu sunt o persoană publică, deși eu nu mă consider o persona publică. Ăsta e cumva locul meu de muncă. Eu am semnat un contract cu Antena 1. (…) Nu are nicio legătura viața mea personală cu carieră mea și te-aș ruga mult de tot să rămână personală. Ține doar de mine ce trăiesc eu, cum trăiesc eu. Am făcut multe greșeli în viață, în tinerețile mele tumultoase, dar acum aș vrea să țin povestea asta doar pentru mine, pentru familia mea. (…) Sacrificiul nostru e mare. Pe mine nu mă interesează părerea oamenilor. Eu sunt de ceva timp în televiziune și am făcut o greșeală să îmi pun viața pe platou. Greșelile tinereții mi le asum. E vina mea, numai vina mea și o să pun punct cu viața mea personală. (…) Am făcut și multe lucruri bune și multe lucruri rele . Îmi pare rău poate. E haina asta grea pe care o ducem că noi suntem la televizor.”, a declarat Liviu Vârciu în emisiunea “Xtra Night Show”.