Showbiz, Stiri

Liviu Varciu are lista facuta pentru viitoarea lui sotie

Liviu Varciu a declarat ca isi poarta singur de grija si stie sa faca de toate, a facut si o lista pentru urmatoarea femeie din viata lui

Liviu VarciuLiviu Varciu si-a facut reclama singur. Pe langa faptul ca este cel mai sexi burlac din showbizul romanesc, a spus ca mai si spala, calca, sterge praful si isi gateste singur. Probabil este ceva in spatele lui Liviu Varciu destul de ciudat, pentru ca asa calitati la un barbat mai rar gasesti.

Desi are un C.V  foarte bun in ceea ce priveste viata de casa, pe langa faptul ca arata bine si este carismatic, Liviu Varciu tot singur este , dupa multe tentative de impacare cu Adelina Pestritu. 

Liviu Varciu a declarat ca poate oricand sa isi angajeze o menajera, insa nici pe mama lui nu o lase sa vina sa ii faca curat sau de mancare, pur si simplu nu ii place sa ii umble cineva prin lucruri. Fiind asa barbat hotarat, stie ce vrea si de la urmatoarea lui iubita, cea care o sa ii spele farfuria dupa ce mananca o ia de nevasta. Asa ca fetelor, aveti grija!

„Imi fac singur cumparaturi, eu imi fac curat. Nu suport sa vina vreo femeie la mine in casa pentru a-mi face curatenie – nici macar mama mea! Eu gatesc, eu spal, eu calc, eu sterg praful, eu dau cu aspiratorul. Desi as putea sa platesc o menajera, pur si simplu nu suport sa imi intre cineva in lucruri. […] Imi plac femeile de casa. Pe prima pe care o vad ca imi spala vasele după ce mananc, o iau de nevasta.”, a spus Liviu Varciu. .

blank